Hírek
23448 hír az adatbázisban
Hatalmas érdeklődés a sneaker piacon! (x)
Marketinginfo.hu - 2022-02-22 09:12
Márkák

Vajon van még olyan, aki ne ismerné a sneaker újdonságokat és ne lenne tisztában azzal, hogy milyen izgalmas és érdekes sportcipőket lehet vásárolni?

Manapság olyan típusok uralkodnak a piacon, amelyeknek az eredeti változata már több mint 40 éves. Ekkor jelentek meg ugyanis először a kosaras változatok, amelyeket már messziről fel lehet ismerni.

De vajon mi a hatalmas érdeklődés titka a sneaker piacon? Ebből a cikkből minden kiderül!

Mindenki menő sneakert szeretne magának!

Az első igazi sneakerek még az 1980-as években jelentek meg, amely új fejezetet nyitott a különféle kosaras cipők világában. A számos színállásban kapható, márkás típusok nemcsak egyediek, hanem stílusosak is egyben, ezáltal minden fiatal ilyet akart és akar is magának a mai napig.

Abban az időszakban a Nike Air Force 1 egy forradalminak számító sportcipő volt, hiszen ez a fajta volt az első légbetétes és kosaras modell. Nem véletlen az sem, hogy ezt a nevet kapta, ugyanis az akkor kapható kivitelek még közel sem voltak ennyire kényelmesek és puhák. Azonban a sportolóknak már akkor lényeges volt a komfortos viselet és az ütődések megfelelő csillapítása. Ezt a réspiacot találta meg a Nike is, akik aztán megalkották az első ilyen védelemmel készült sneakert.

Milyen színekben kapható a Nike Air Force 1?

A sportcipők kapcsán rendkívül fontos az, hogy milyen színben is kapjuk meg őket. Bár sokan kedvelik a nagyon színes és különleges változatokat, azonban akadnak olyanok is, akik inkább az egyszerűség hívei. A True to Sole üzletben kapható Air Force 1 kivitele sem véletlenül lett ekkora siker. Ott van például a Supreme x Nike Air Force 1 Low klasszikus, alacsony szárú sneaker, amelyet a minimalizmust szem előtt tartva alkottak meg. A kollaboráció egyik tagja a Supreme, amely 1994-ben egy kisebb gördeszkás boltként kezdte meg a pályafutását. Azóta azonban szinte nincs olyan ember, aki ne ismerne fel már messziről egy Supreme box logót. Ennél a típusnál a kis jel a sarokrésznél és a talprészen található. A 2020-as kiadás nemcsak fekete, hanem fehér színben is vásárolható, ami igencsak megkönnyíti a választást.

Mit érdemes tudni az Air Force 1 Shadow színállásokról?

Másik nagy sikerű sorozat a Shadow kollekciója, amely azok előtt a hölgyek előtt tiszteleg, akik képesek példát mutatni a saját generációjuk számára azzal, hogy változást hoztak és hoznak létre a saját közösségükben. Az egyik ide sorolható típus a Shadow Triple White, amely egy igazi klasszikusnak számít. A hófehér sneaker ugyanis egy alacsony szárú, vastag talpú modell, amely tulajdonképpen bármilyen szetthez tökéletesen passzol.

Másik sikeres darab az Amethyst Ash színállás, amelybe a fehér mellett már egy kis különlegességet is csempésztek. A barackos tónusok ugyanis rendkívül elegánsan mutatnak ezen a sportcipőn, amely 2021 decemberében kerül bemutatásra. Nem véletlenül kedvelik annyira a nők, hiszen akár farmerhez, akár egy szoknyához, de még a nyári rövidnadrághoz is remekül illeszkedik.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hibrid divat, avagy a sneaker és az elegancia ötvözete (x)
  Hogyan válasszunk a gyereknek sportcipőt? Ezekre kell figyelni! (x)
  A tornacipők és a sportcipők sikerének titka (x)
  Páratlan cipőkampány az Adidastól
  A Designworks által tervezett BMW sportcipő
  Bombaformában a sportcipők
  Reklám: terepjáró sportcipő a Reebok-tól
  Egyre többet sportolunk
  Sportcipőket hasznosítanak újra a Triatlon VB alatt

További hírek ebben a kategóriában

A Decathlon új irányvonala
5,7 milliárd forintos tőkeemelés...
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...