Hírek
23027 hír az adatbázisban
Középpontban a láb: te hogyan ápolod? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-02-15 11:19
Egészségmarketing

A lábakkal mindenkinek más a viszonya. Egyesek kifejezetten megőrülnek értük, míg mások inkább megőrülnek tőlük, és ha lehetne, folyamatosan elrejtenék őket.

A nagy meleg, illetve a fürdőzős programok elől azonban nehéz elbújni, de nem is szeretnénk.

Így előbb vagy utóbb lekerülnek a zoknik, a csizmák, a sportcipők és papucsban, szandálban fogunk szaladgálni. A kérdés az, hogy felkészültél?

A rendszeresség lenne a kulcs

Ez a legnehezebb része a dolgoknak: a rendszeresség, valamint a kitartás. Hiszen hányszor, de hányszor átéltük már, hogy belevágtunk valamibe nagy lelkesedéssel, aztán a kezdeti nagy lendület valahogy pár nap, pár hét után mégis elfogyott? Kimaradt egy nap, kimaradt kettő, aztán már ott álltunk, hogy akkor már mindegy, s egyszerűen elkönyveltük egy újabb kudarcnak. Ismerős?

A bukás oka egyetlen egy dolog: elfogadtad, hogy vége! Nem álltál bele újra a harmadik napon, hogy semmi baj, két napot pihentem, de előtte tíz napon vagy négy héten keresztül már csináltam, úgyhogy nem vesztettem ezzel a kettővel semmit. Ha így tettél volna, a kudarcot legyőzve sikerre vihetted volna a tervedet.

Ha elhatározzuk, hogy hiszünk magunkban, és ha el tudjuk fogadni, hogy lehetnek rosszabb napok, nehezebb időszakok, pont úgy, ahogy az életben a hullámvölgyek, akkor képesek lehetnénk arra, hogy a gödörből kilépjünk, és ne a mélyére ássuk magunkat.

Válassz ideális termékeket!

Nagyon fontos, hogy akkor fogsz kitartani, ha minőségi termékekkel dolgozol, és ezekkel látható hatást érsz el. A Silcare - Műköröm Webáruház lábápolói tökéletes választásnak bizonyulnak ehhez.

Válassz egy lábsót, ha van időd az áztatásra! Meglátod, üdítő élményben lesz részed! Kimaradt több nap is? A bevált krém helyett vedd most elő a lábmaszkodat, és a kezelés végére látni fogod, hogy semmi okod a pánikra, nyugodtan visszatérhetsz a korábbi rutinhoz!

Válassz hűsítő lábkrémet, ha szereted ezt az élményt, gombaellenes készítményt, ha fogékony vagy a fertőzésekre, és használj bőrkeményedés-eltávolítót, ha súlyos a helyzet! Azt ne feledd azonban egy pillanatig sem, hogy a rendszeres gondoskodást a lábaid pontosan úgy meghálálják, ahogy például az arcbőröd!

Mindig csak csinálj annyit, amennyihez kedved van!

Ez lehet a következő lényeges pont, s ha már ide értünk, akkor nézzük meg mindjárt a lábápolásra nézve is ezt a tanácsot!

Lehet, hogy elhatároztad, hogy minden áldott nap használni fogod a krémet, hogy minden hétvégére nagy szépségápolási rutinod lesz, ahol nemcsak az arcod finomságát frissíti a maszk, hanem a lábaid bőrét is bársonyossá varázsolja?

Nagyon jó tervek! De mit csinálsz, ha ezen a hétvégén inkább csak kuckózni szeretnél, és este csak bezuhanni van erőd az ágyba?

Ha ezeket meg tudod engedni magadnak, s a következő napon, illetve a következő hétvégén meg tudod tenni újra magadért, szeretetből, kényeztetésből, akkor azzal az egyetlen alkalommal nem vesztettél semmit, s az sem lesz tragédia, ha máskor is előfordul.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A bőrápolás a férfiak esetében is fontos (x)
  Válasszon szandált a nyárra! (x)

További hírek ebben a kategóriában

6 érv a mediterrán étrend mellet...
Évszakonként eltérhet az ember a...
A CBD olaj kiválasztásának kérdé...
Mennyire figyel saját szíve egés...