Hírek
22818 hír az adatbázisban
Letisztult bútorok a harmonikus konyháért (x)
Marketinginfo.hu - 2022-02-14 12:22
PR

Konyhafelújítás során gyakran fejtörést okozhat a berendezés, a bútorok kiválasztása.

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen színek, minták, anyagok és stílusok közül kerül ki a győztes. Adunk néhány tippet, hogyan lehet letisztult és mégis otthonos a konyhád!

Itt az ideje a váltásnak

A nappali kivételével talán nincs is más olyan fontos központi helyiség, mint a konyha egy otthonban. Gyakran itt kezdődik a nap egy finom kávéval vagy teával, és itt végződik egy közös vacsorával. Otthont ad társasjáték partiknak barátokkal vagy épp a gyermekekkel.

Emiatt is rendkívül fontos nagy hangsúlyt helyezni ennek a különleges helyiségnek a megfelelő kialakítására és berendezésére. A célunk az, hogy otthonos és harmonikus varázsa legyen konyhánknak, amellett, hogy a praktikai szempontoknak is megfeleljen. Emiatt sokan inkább az egytónusú, egyszínű konyhabútorszettek beszerzése mellett döntenek.

Jó hír, hogy egy szimplább konyhabútor mellé jóval könnyebb dekorációs elemeket találni, hiszen nem kell félnünk attól, hogy túlzsúfolt hatást keltenek. Ha pedig megunjunk őket, bármikor lecserélhetjük újabb garnitúrára az eszközeinket, míg a konyhakabinok és ajtós elemek maradhatnak.

Jól variálható konyhabútor

A konyha és az étkező berendezése gyakran azon múlik, hogy milyen a lakás vagy ház többi szobája. Dönthetünk úgy, hogy a már meglévő stíluselemeket követve hasonló bútorokat választunk. De akár választhatunk teljesen eltérő, extravagáns vagy épp minimalista hangulatot is.

A fő szempont az, hogy egy nyugalmas, harmonikus és jó összhanggal bíró helyiséget varázsoljunk a konyhából. Így megalapozzuk, hogy minden nap jól indulhasson és megnyugtatóan végződjön.

Jó választás lehet egy könnyen dekorálható és variálható, egyszínű fehér, fekete vagy szürke konyhabútor. Akár komplett szettet vásárolnánk, vagy elemenként építenénk meg igényeinkhez mérten a berendezést, ha egy színben gondolkodunk, biztosan könnyebb dolgunk lesz.

Valósítsd meg álmaid konyháját a KonyhaMax.hu kiváló konyhaelemei segítségével, és alakítsd át kedvenc helyiséged kedved szerint!

Színes dekorációk a jó hangulatért

Az egyszínű berendezés egyik legnagyobb előnye a jó dekorálhatóság. Engedjük el a fantáziánkat, és válasszunk akár színes szőnyeget, lámpabúrát, függönyöket vagy mintás tárolóedényeket. Garantáltan semmi nem fog úgy kitűnni, hogy az túl zajos hatást keltsen, mivel a húzóerő a minimalista stílusú és színű konyhabútor lesz.

Akár dönthetünk amellett is, hogy színes és díszes fogantyúkat szerelünk az elemekre, amelyek garantáltan feldobják azokat. Ha pedig bármelyik dekorációs elemet, vagy a színvilágot megunnánk, bármikor újrakezdhetjük és igazíthatjuk a berendezéshez!

Látogass el a KonyhaMax.hu honlapjára, és merülj el a konyhabútorok széles választékában! Szerezz be komplett bútorszettet, vagy rakd össze elemenként a konyhád, és indulhat a dekorálás!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tippek a kerti garnitúra vásárlásához (x)
  Ezeket a dolgokat érdemes mérlegelni, mielőtt kerti bútort vásárolunk (x)
  Ilyen egy tökéletes olvasósarok! (x)
  Milyen tartozékokat érdemes beszerezni a konyhánkba? (x)
  Okos konyhai eszközök és tippek az ínycsiklandozó ételekért (x)
  Vágódeszka késsel, egy igazi különlegesség (x)
  Mire kell figyelni beépíthető sütők és főzőlapok vásárlásakor? (x)
  Kétszámjegyű növekedésre számít az RS Bútoráruház
  A konyha szerepét kutatta az IKEA

További hírek ebben a kategóriában

Titkok a korrektor használatával...
Így történjen a gésagolyó tisztí...
Hogyan csökkenti a műanyag ablak...
Válasszuk ki a nappalink központ...