Hírek
23448 hír az adatbázisban
Hogyan válasszunk a gyereknek sportcipőt? Ezekre kell figyelni! (x)
Marketinginfo.hu - 2022-02-14 10:53
Márkák

A sportcipő egy olyan időtlen stílusú lábbeli, amelyet bármilyen korban lehet viselni, így természetesen találkozhatunk gyerekeknek készült darabokkal is.

Arra azonban figyelni kell, hogy mindig a megfelelő méretű és a megfelelő minőségű termékeket szerezzük be a kicsiknek. De milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a vásárlás során?

A következő pár sorban most kiderítjük, hogy mivel kell tisztában lennünk ahhoz, hogy megvehessük a tökéletes sportcipőt a gyereknek.

Milyen a jó gyerekcipő?


Persze ódákat zenghetnénk arról, hogy mennyire lényeges a kényelem a gyerekeknek szánt cipők kiválasztása során, azonban nem csak ez az egyetlen szempont, ami meghatározhatja döntésünket.

A gyereklábbelinek például mindig jól kell szellőznie. Mivel a lurkóknak még nagyon nagy a mozgásigényük, ezért a cipőnek is megfelelő szellőzést kell nyújtania, így nem izzad majd be a lábuk. Ne legyen túl szűk, férjenek el benne a lábujjak! Az a jó, ha a sarkoknál kellőképpen zárt a termék, mivel így biztosan tartja majd a bokáját. Végül, de nem utolsósorban minden esetben el kell találni a pontos méretet!

A méretezés mindig lényeges kérdés, viszont a sportcipők esetében még körültekintőbben kell döntést hoznunk!

Miért fontos a speciális sportcipő beszerzése?

A különféle mozgásformák megdolgoztatják a test minden pontját, még a talpunk izmait is. A felnőttek éppen ezért speciális kialakítású sportcipőket húznak a lábukra, amikor sportolni kezdenek. Nem lehet ez másképpen a gyerekek esetében sem.

A sportolás az a tevékenység, amely alatt tilos hagyományos félcipőt viselni! A lurkók pedig, mivel még fejlődésben vannak, különösen érzékenyek lehetnek e területen. Ha rossz lábbelit választunk számukra, akkor akár lúdtalpuk vagy más egészségügyi rendellenességük is lehet, azt pedig egyik szülő sem kívánná a gyermekének.

Szerencsére számos márka felelősséget vállal egészségük megőrzéséért. A LifeStyleShop webáruház gyerekcipő kínálatában például a kicsik és nagyok is barangolhatnak.

Skechers sportcipők kicsiknek és nagyoknak

A Skechers cipők világszinten ismertek minőségükről, s felnőttek és a gyermekek egyaránt megtalálják kínálatában, amit keresnek. A cég immáron 1992 óta forgalmaz különleges technológiával készült lábbeliket, s ha ezen márka mellett döntünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az egész család el lesz látva cipőkkel.

Ezeket a gyerek sportcipőket a rugalmasság és a kényelem jellemzi. Egyszerre elegánsak, divatosak, sportosak és innovatívak is. Bizonyos darabok még a kellemetlen rezgéseket is elnyelik. A kicsik könnyen fel- és levehetik a lábbeliket, mivel gumis fűzővel és tépőzáras felsőrésszel egyaránt el vannak látva. A Memory Foam talpbetét és a textilbélés pedig a napi komfortérzet biztosításáért felelős. A fiús és lányos darabok sokszínűsége minden szülőt és gyerkőcöt elvarázsol majd.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Így érdemes nyári cipőt választani (x)
  Hatalmas érdeklődés a sneaker piacon! (x)
  A tornacipők és a sportcipők sikerének titka (x)
  A Skechers kollekció
  Páratlan cipőkampány az Adidastól
  A Designworks által tervezett BMW sportcipő
  Bombaformában a sportcipők
  Reklám: terepjáró sportcipő a Reebok-tól
  Egyre többet sportolunk
  Sportcipőket hasznosítanak újra a Triatlon VB alatt

További hírek ebben a kategóriában

A Decathlon új irányvonala
5,7 milliárd forintos tőkeemelés...
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...