Hírek
23089 hír az adatbázisban
Gyakran beteg a gyermeked? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-01-19 09:04
Egészségmarketing

Akár kisbabáról, akár totyogóról, akár ovisról van szó, minden szülő legnagyobb rémálma, hogy egyszer beteg lesz.

Sajnos azonban a bölcsőde, az óvoda, a nagyobb testvér nagyon gyorsan el tudja intézni, hogy akár még az otthon lévő gyermek is elkapja az alsó, közép, vagy felső légúti megbetegedéseket.

Aki próbált már köhögő gyermeket altatni, nyugtatni vagy akár szoptatni, az pontosan tudja, mennyire nehéz művelet, és egy-egy köhögőroham vagy fulladás akár egész éjszakára képes ébren tartani az egész családot.

A NiKiCa Bababolt szerencsére tud olyan alternatívát kínálni, amellyel gyorsan fel tud épülni a beteg gyermek. Hiszen kimondatlanul is ez minden szülő célja, nem?

Inhalátort mindenkinek!

A gyerekek között a légúti megbetegedések a leggyakrabban előforduló betegségek, hiszen köhögéssel, tüsszentéssel ezek terjednek a leggyakrabban. Elég egy bölcsis, aki alig produkál tüneteket, és máris visszük haza a megbetegedést.

Ilyen esetekre tökéletesen jól jön egy otthoni inhalátor, ami porlasztva juttatja a gyógyszert a gyermekünk szervezetébe.

Mivel a gyógyszer mikro részecskéit köddé alakítja, azok közvetlenül a légutakba juthatnak el, azonnal hatást gyakorolva a beteg szervekre!

Ha időben elkezdjük a terápiát, sok nehéz pillanatot spórolhatunk meg! Amint észleled gyermekeden a megbetegedés első jeleit, vágj bele bátran az inhalátoros kúrába!

Mire figyelj vásárláskor?

Persze az sem mindegy, milyen inhalátort választasz, de az alábbiak mentén könnyen el fogsz tudni igazodni!

1. Fontos a porlasztás mértéke! Minél nagyobb a tól-ig határ, annál hatékonyabb az eszköz!

2. Az áramlás hatékonysága mutatja meg, hogy egységnyi idő alatt mennyi porlasztott gyógyszert képes az inhalátor a szervezetbe juttatni.

3. A zajszint nyilvánvalóan nagyon fontos a gyermekek esetében, és bár jó eséllyel csak olyat találunk a piacon, amit a gyermekünk is komfortosan visel el, érdemes 50-80 dB-lel működő készüléket választani!

Bármelyik verziót is választod, a NiKiCa Bababolt inhalátor kínálatában biztosan megtalálod a megfelelőt a gyermeked számára! Készülj fel a nehezebb bölcsis vagy ovis évekre, amikor gyermeked biztosan többet lesz beteg, mint azelőtt bármikor.

Használd a technikát a gyermeked érdekében!

Míg pár évtizeddel ezelőtt ez teljesen elképzelhetetlen volt, ma már nem csak intézményesített keretek között lehet inhalátorhoz jutni, hanem egészen potom áron be lehet szerezni, hogy a gyermeked a saját otthonában épüljön fel az őszi-téli időszakra oly jellemző légúti megbetegedésekből!

Ha esetleg attól félnél, hogy kihasználatlan marad, akkor megnyugtatunk, akár egészséges gyermeknek is jót tesz az inhalálás néhanapján!

Próbáld hát ki, és élvezd, hogy olyat tudsz adni a gyermekednek, ami korábban elképzelhetetlen lett volna!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Így fejlesztheted hatékonyan a gyermek kreativitását! (x)
  Friss zöldség, gyümölcs és tejtermék az iskolaprogramban
  Nyári táborok a MOL Új Európa Alapítvány támogatásával
  A Liget újra a gyerekeké volt a több vállalat támogatásával
  Futballsztárokkal és egy gasztroarccal indul a Danone Focikupa
  Az Apollo a 300 gyermek életéért
  OTP Bank Fogászati Roadshow
  Több vállalat a gyerekekért

További hírek ebben a kategóriában

Az elhízás lerövidíti a gyerekek...
A CBD olaj szervezetre gyakorolt...
Mit lehet kezdeni a letört fogga...
Hogyan jelzi a tested a szerelem...