Hírek
22766 hír az adatbázisban
Díjmentes elemek az autód kötelező biztosításában? Miért is ne? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-01-17 09:42
PR

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás sokak szemében csupán egy szükséges rossz, ne adj' Isten, rögtön a felesleges pénzkidobás kategóriájába tartozik.

De amikor bekövetkezik egy váratlan baleset, rájönnek, hogy nagyon is megéri, hiszen az okozott károkat a biztosító sok esetben teljes mértékig megtéríti helyettük.

Annak érdekében, hogy a kötelező biztosításokat ne csak nyűgnek, hanem tényleg hasznos szolgáltatásnak élhesse meg mindenki, lehet plusz szolgáltatásokat is kérni mellé. A következőkben bemutatjuk, hogy mik ezek az extra szolgáltatások, és hogy milyen előnyökkel járhatnak számodra a későbbiek során.

Mit kell feltétlenül tudni a kötelező biztosításról?

Amennyiben autót vásárolsz, erről már előre kell gondoskodnod, ugyanis onnantól kezdve, hogy a nevedre kerül a gépjármű, köteles vagy arra biztosítást kötni. Ez a típusú biztosítás nem a számodra nyújt térítést, hanem abban az esetben lesz a segítségedre, ha kárt okozol közlekedési partnerednek utazásod során.

Jogi segítségnyújtás

Az életben számtalan helyzet hozhatja magával azt, hogy jogi útmutatásra lesz szükséged. Amennyiben nem tudod, hogy hová is kellene ezzel fordulnod, akkor a biztosítási csomag keretein belül kérheted a 24 órában elérhető szolgáltatást, ahol egy szakértő válaszol jogi kérdéseidre, sőt akár ügyvéd keresésében is segítségedre lehetnek. Ez nem csupán balesetek alkalmával lesz nagyon hasznos, jó szolgálatot tehet számodra szabálysértési eljárások esetén, vagy akár egy gépjárművásárlás során felmerülő szavatossági-jótállási kérdéseknél.

Szeretnéd, ha a te autód is teljes körű biztosítási csomaggal rendelkezne, mert nem akarod beérni az alapokkal? Kösd meg a kötelező biztosításodat online, és válogasd össze a számodra leginkább szimpatikus kiegészítőket, hogy biztosan minden eshetőségre felkészülj az utakon!

Alap assistance szolgáltatás

Amennyiben lerobban az autód, vagy egy baleset következtében nem tudsz vele továbbhaladni, az assistance szolgáltatás keretein belül el tudod azt vontatni a helyszínről, valamint az utasok továbbszállításáról is gondoskodhatsz.

Közlekedési baleseti fedezetnyújtás

Amennyiben a közlekedési baleset során az autó vezetője vagy annak utasa megsérül, esetleg elhalálozik, akkor a biztosító térítést nyújt a megjelölt kedvezményezettek számára a vállalt kereteken belül.

Digitális ügyintézési lehetőségek

A legtöbb biztosítótársaságnál már lehetőséged van arra, hogy a hagyományos postai kapcsolattartásnál környezetbarátabb digitális ügyintézést válassz. Egyes esetekben akár a kárbejelentést is meg tudod tenni online vagy egy applikáció segítségével, amivel a baleset körülményeit, szereplőit és következményeit is alaposan dokumentálhatod, a fotókat pedig rögtön csatolhatod is kárbejelentésedhez.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Családi egészségbiztosítás – védjük meg szeretteinket is (x)
  A legnépszerűbb kgfb-biztosítók az év végi kötelezőkampányban
  QR kódot kapnak az Allianz ügyfelei
  Kin múlik az európai cégek további növekedése?
  Az Allianz Hungária a legjobb a biztosítási piacon
  Átlagosan 820 forint idén a síbiztosítás napidíja
  Félidős adatok az idei síbiztosítási szezonban
  Harminc kerékpár az Union Biztosítótól
  Tavaly 580 forint volt az utasbiztosítások átlagos napidíja

További hírek ebben a kategóriában

Forgalomnövelés bankkártya-elfog...
“Must have” női dara...
Miért fontos a csengő a biciklin...
A bérraktározás világa (x)
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...