Hírek
23446 hír az adatbázisban
Az óvszerek használata és ellenőrzésük (x)
Marketinginfo.hu - 2022-01-13 09:54
Reklám

A legtöbben az óvszerről annyit tudnak, hogy szinte tökéletes védelmet ad a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek ellen.

Azt azonban már kevesebben tudják, hogyan is érdemes azokat tárolni, használni, illetve ellenőrizni. Cikkünkben most részletesen kifejtjük, mire kell odafigyelni a termék kapcsán!

Óvintézkedések az óvszerek kapcsán

Az óvszerek a szexuális kapcsolat fontos tartozékai, azonban nem mindenki kedveli őket túlzottan. Akadnak olyanok, akik szerint csökkenti az élvezetet, illetve akadályozza a merevedést. Pedig egy megfelelő méretű és minőségű típus szinte észrevehetetlen, akár a hölgyek, akár az urak számára. Nem szabad azonnal elutasítani ezt a védekezési formát, hiszen számtalan előnye van, ha valaki emellett dönt.

Fontos azonban, hogy ezt a használati eszközt semmi esetre sem szabad olyan helyen tartani, ahol könnyedén meg tud sérülni, pl. a pénz környékén, a tárcában, de a farmer sem a legbiztonságosabb tárolási terület. Nem árt továbbá védeni a fénytől, száraz, illetve sötét helyre tenni, így kisebb az esélye annak, hogy bármilyen mechanikai hatás érné azt.

Erre érdemes ügyelni

A termék ellenőrzése rendkívül fontos, mielőtt azt használatba vennénk. A Szeresdmagad.hu webáruház óvszerei között szerencsére csak olyan típusokat találni, amelyek minden fontos szempontnak megfelelnek. Legyen szó egyszerű, kisebb vagy nagyobb méretű, esetleg extra vékony, illetve erősebb változatokról egyaránt, mindegyiket ugyanúgy kell alkalmazni.

Vannak olyan felmérések, amelyek bizonyítják, hogy a hölgyek sok esetben jobban tisztában vannak az óvszerekkel, mint a férfi társuk. Jó azonban, ha a szexuális kapcsolat előtt mind a két fél tisztában van a működési szabályokkal. Az egyik fontos tényező a szavatossági idő, amit rendkívül lényeges leellenőrizni, mielőtt az a helyére kerülne. Emellett figyeljük meg, hogy a csomagolás sérülésmentes-e, hiszen egy aprócska lyuk is hatalmas gondokat tud okozni.

Az óvszerek ellenőrzése

Amennyiben mi magunk vásároljuk meg a terméket, nem árt már a vásárláskor megnézni a dobozt. Itt ugyanúgy vizsgáljuk meg a szavatossági időt, hiszen akadnak helyek, ahol esetleg lejárt csomagolású típust találunk a polcon. A lejárt óvszerek csökkentik a hatékonyságot, így veszélybe sodorhatjuk saját magunkat és a párunkat egyaránt. Ezzel együtt párhuzamosan megnő a teherbeesés esélye, illetve könnyebben elkaphatjuk vagy átadhatjuk a különböző nemi betegségeket. Nem is beszélve arról, hogy egy régebbi darab esetében még viszketés és kiütés is jelentkezhet, ami további időre keseríti meg az ember életét.

Ami pedig az ajándék eszközöket illeti, a nyereményjátékokon elnyert, esetleg osztogatott típusok esetében az óvszerek sok esetben ki vannak téve a hőnek, ami a latexnek nagyon nem tesz jó. Az ilyen daraboknál sem a tárolásra, sem pedig a szállításra nem fektetnek hangsúlyt, így érdemes azokat elkerülni.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ilyenkor nem megbízható az óvszer (x)
  A fesztiválozó fiatalok zöme bekészíti az óvszert
  Több védekező eszköz fogy a nyári fesztiválszezonban
  Láncmasszázs-rekordot döntött a Durex
  Új tulajdonosnál a Durex
  Tesztelőket keres a Durex

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...