Hírek
22818 hír az adatbázisban
Felfrissítenéd a fürdőszobád? Mutatjuk, hogyan! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-12-22 09:46
PR

Időről időre felmerül az emberben a vágy, hogy valamit változtasson az otthonán.

Természetes igény, hogy a környezetünket időnként megújítsuk, hiszen ahogy változunk mi is, úgy szeretjük azt, ha az otthonunk is követi ezt az irányt.

Míg a nappalit és a hálót el lehet intézni egyszerű falfestéssel és ezáltal színváltással, valamint némi bútormozgatással, addig a fürdőszobát, nem tudjuk ilyen simán letudni.

Ez persze ne tántorítson el, inkább nézd meg, hogy mit ajánl az UDOOR fürdőkádajtó csapata!

Fürdőszoba frissítése 1. rész - praktikum

Ha már rászánod magad a felújításra, akkor érdemes a csaptelepekkel és a zuhanyszettekkel kezdeni, mert ezek nem csak feldobják a helyiséget, de jelentőségük ennél is tovább nyúlik.

Az egykaros, infra vagy termosztátos csaptelepek megkönnyítik a használatot, és még takarékosan is bánnak a vízzel, így jóval kevesebb lesz a vízfogyasztásod, lévén, hogy nem kell addig folyatni a csapot, amíg végre valahára eléri a kívánt hőmérsékletet a víz.

Gyors, olcsó és praktikus változás az is, ha a fürdőkádadra ajtót szereltetsz. A fürdőkádajtó beszerelésével kádad egyszerre válik zuhanykabinná is, ezáltal biztosítod azt, hogy egy baleset esetén vagy akár időskorban sem fog problémát okozni a kád használata, hiszen tornászmutatvány nélkül fogsz tudni besétálni a kádba.

Fürdőszoba frissítése 2. rész - esztétikum

Ha már kész vagy a fentiekkel, akkor jöhetnek azok az apró finomítások, melyek felteszik a pontot az i-re, és teljessé teszik az összhatást.

Egyre népszerűbbek a nyitott polcok, ahol ízlésesen el tudsz rendezni virágot, illatgyertyát és kozmetikumokat, és ezáltal is biztosítod, hogy felesleges dolgokkal nem terheled a teret.

Végül, de nem utolsósorban a textíliákat kell gondosan kiválasztani, hiszen ez teszi igazán karakteressé a fürdőnket! Érdemes a hidegburkolatok színéhez igazítani, hogy az összhatás kapásból érvényesüljön, amikor valaki benyit a fürdőszobánkba!

Ha fürdőkádajtód van, akkor szükséged lesz zuhanyfüggönyre vagy kádparavánra is, ami tovább emeli a fürdőd egyediségét! Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy új életet lehelj a fürdőszobádba, akkor feltétlenül érdemes megnézned, mit tud neked nyújtani az UDOOR fürdőkádajtó kínálata!

Pénztárcabarát megoldások

A fentieket olvasva biztosan megjelentek lelki szemeid előtt a barkácsáruházak pénztárainál hagyott fájdalmasan magas összegek, de megnyugtatunk: a fenti javaslataink messze nem kerülnek annyiba, mint egy új fürdőkád vagy épp egy teljes burkolatcsere.

A pénztárcakímélő mód ellenére a csaptelepek, a zuhanyszettek, a fürdőkádajtó, a polcok és a textíliák tökéletesen gondoskodnak arról, hogy amikor kinyitod a fürdőszobád ajtaját, egy teljesen új, praktikus, ugyanakkor esztétikus fürdőszobába lépj! Nem máséba, hanem a sajátodba! Épp ez benne a szép!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csempéssz luxust a fürdőszobába! (x)
  Milyen bútor kerüljön a fürdőszobába? (x)
  Így érdemes kiválasztani a fürdőszobába szánt lámpákat (x)
  Körkádat vásárolnál? Segítünk a választásban! (x)
  Indul a SPAR új hűségakciója
  ESPRIT tendert nyert az Extreme

További hírek ebben a kategóriában

Titkok a korrektor használatával...
Így történjen a gésagolyó tisztí...
Hogyan csökkenti a műanyag ablak...
Válasszuk ki a nappalink központ...