Hírek
23202 hír az adatbázisban
Idén is plüsshódokkal gyűjt a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának az Auchan
Marketinginfo.hu - 2021-12-03 10:55
CSR

Harmadszor szervezi meg karácsonyi gyűjtését az Auchan a már ikonikusnak számító plüssfiguráival.

Minden eladott hód után ötszáz forinttal támogatja az áruházlánc a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikáját, ismertebb nevén a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát. Ezúttal a kis plüsshódok életünk valódi hőseinek bőrébe bújnak, mert orvost, nővért, ápolót és mentőst jelenítenek meg. Ezzel az egészségügyben dolgozók járványhelyzetben nyújtott emberfeletti teljesítménye előtt is szeretne tisztelegni a vállalat. Az eladott hódok után összegyűlt adomány pedig a gyógyuló gyermekek rehabilitációját segíti majd a gyermekklinikán.

Novembertől újra benépesítik a plüsshódok az Auchan polcait. Mindössze egy egyszerű vásárlói döntés elég ahhoz, hogy az Auchanba járók ismét adományozhassanak a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának. Ezúttal a kis plüsshódok életünk valódi hőseinek bőrébe bújnak, orvost, nővért, ápolót és mentőst jelenítenek meg, ezzel is ráirányítva a figyelmet az egészségügyben dolgozók áldozatos munkájára. Az előző években a gyermekklinika nagyértékű, több tízmillió forintos orvosi eszközöket tudott vásárolni a korábbi támogatásokból, ez alkalommal pedig a gyógyulás lelki oldalát szeretnék segíteni a gyűjtéssel.

"Az utóbbi években nagyon a szívünkhöz nőtt Júlio és Júlia, és azt tapasztaltuk, hogy vásárlóink is örömmel élnek az adományozásnak ezzel az újszerű formájával, amikor egy számukra hasznos dolog megvásárlásával egyben jótékonykodhatnak is. Az elmúlt időszakban valamennyien láthattuk, hogy az egészségügyben milyen elképesztő munka folyik, micsoda erőn felüli helytállásról tettek tanúbizonyságot az ott dolgozók. Az idei kampányunk a gyűjtés mellett előttük is tiszteleg az őket megformáló plüssfigurákkal. Bízunk benne, hogy a kampányunk most is legalább olyan sikeres lesz, mint az elmúlt években" - mondta Széll Hajnalka, az Auchan országos HR igazgatója.

"Minden várakozásunkat felülmúlta az az adakozási kedv, segíteni akarás, mellyel az elmúlt akciók keretében az Auchan vásárlói támogatták klinikánkat. Kollégáimmal együtt, nap mint nap azon igyekszünk, hogy megkönnyítsük a beteg gyermekek kórházi tartózkodását. Ezért is szeretnénk intézményünk udvarán egy olyan játszóteret felépíteni, amely kialakításával jótékonyan hozzájárul a gyermekek fizikai és mentális egészségének fejlesztéséhez. Kérem az Auchan-vásárlókat, támogassanak bennünket ezen célunk elérésében, és vegyék meg minél többen az áruházlánc legújabb plüssfiguráit" - nyilatkozta Dr. Kovács Gábor, a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának igazgatója.

A kishódok már elérhetők, és a készlet erejéig 1990 forintos áron vásárolhatók meg az Auchan áruházakban.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Magyar Vöröskereszt adománygyűjtése az Auchan áruházakban
  Idén olcsóbb termékek kerülhetnek a karácsonyfa alá
  Zöld fogadalmak karácsonyra
  A karácsonyi internetes vásárlások biztonságosan
  Elkezdődött a Magyar Vöröskereszt országos adománygyűjtése
  Átadták az Auchan támogatásával kialakított speciális szenzoros játszóteret
  Rajzpályázatot hirdet kisiskolások számára az Auchan
  Okoslakással jutalmazta vásárlói hűségét az Auchan
  Az Év Boltja díjat nyert az Auchan
  Újabb díjat nyert az Auchan
  Auchan futás az SOS Gyermekfalvak lakóiért
  Auchan pályázat a fiatalok egészségmegőrzéséért

További hírek ebben a kategóriában

A Shell 2023-ban is támogatja a ...
Stratégiai együttműködést kötött...
A S.Pellegrino Young Chef Academ...
Folytatódik az együttműködés a D...