Hírek
23446 hír az adatbázisban
Bársonyosan elegáns - A tojáshéj festék az új kedvenc (x)
Marketinginfo.hu - 2021-11-23 09:55
Design

Ha azt gondoltad, a festékek és az alkotás területén már biztosan nem érhet téged meglepetés, hiszen otthon vagy ezen a területen, akkor állj meg egy percre.

Hoztunk neked egy különleges dolgot, ami egész biztosan nagyon hamar a kedvenceddé válik majd.

Időtálló felület, leheletnyi gyöngyház hatással megfűszerezve

Hogy miben különbözik a Birdo Shopnál kapható tojáshéj festék a többi, piacon kapható számtalan terméktől? A cég munkatársai meséltek nekünk most róla és azt kell, hogy mondjuk, hogy minket bizony levett a lábunkról, pedig láttunk már ezt-azt.

A tojáshéj festék egyik versenyképes tulajdonsága abban rejlik, hogy nem igényel alapozást, ezért a használati ideje jelentősen rövidebb, mint azokban az esetekben, ahol erre szükség van. Nemcsak kifejezetten könnyen használható - még azok számára is, akik nem túl rutinosak a kézműveskedésben -, de már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. A száradási ideje pedig annyira gyors, hogy a tojáshéj festékkel kezelt felületet, például egy felújított bútordarabot már aznap használatba is veheted.

Különleges hatás jellemzi

A La Pajarita termékek között a krétafesték az egyik legkedveltebb, azonban könnyen lehet, hogy ezután vetekednie kell majd a tojáshéj festékkel. Ennek oka pedig egyáltalán nem meglepő. Míg a krétafestékkel matt felületet érhetünk el, addig a tojáshéj festék könnyed matt, ugyanakkor enyhe gyöngyház csillogású külsőt kölcsönöz bármilyen tárgynak.

Úgy is mondhatnánk, hogy a végeredmény a tojás héjához hasonló, lágy és stílusos felület lesz, mely meleg, családias érzetet közvetít az otthonodban. Magas pigmenttartalmának köszönhetően pedig jól beszívódik a festendő felületbe, így az eredmény tartós és egyenletes lesz. Szerintünk nagyon vagány.

Próbáld ki Te is!

A La Pajarita tojáshéj festéket ráadásul 18 különböző színben is megtalálod, így hát miért is ragadnál le egyetlen árnyalatnál? Na ugye! Felviheted bármilyen ecsettel vagy hengerrel, ezután pedig már csak azt kell kitalálnod, hogy mi lesz a legközelebbi projekted. Mert abban egészen biztosak vagyunk, hogy ha kipróbálod a tojáshéj festéket, akkor lesz legközelebb.

Már csak azért is, mert a La Pajarita termékek olyan prémiumminőségű, kiváló ár-érték arányú festékek, melyek a spanyol minőséget és értéket képviselik. Hiszen egyenesen Spanyolországból érkeznek a Birdo Shop üzletébe.

A felújítással, az alkotással pedig nemcsak egy nagyszerű és kreatív új hobbit találhatsz magadnak, de még a környezetedet is megóvod, hiszen a kidobásra ítélt régi bútorok ezáltal új életet kapnak általad. És hát valljuk be őszintén. Ki ne szeretne olyan olyan egyedi és akár még a designer bútorokat is leköröző darabokat a lakásába, amelyek senki másnak nincsenek, csakis neki? Hát akkor alkotásra fel! Szerezd be a La Pajarita tojáshéj festékeket a kedvenc színeidben.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ezt érdemes tudnod az akril tömítőkről (x)
  Díjazták a magyar kreativitást
  Ismét elszürkült közösségi terek újulnak meg
  Lakásfűtő falfestéket fejleszt a Poli-Farbe
  Várost szépítettek a műegyetemisták
  Sport ambient a Coral-tól
  Folytatódik a közösségi terek megújítása
  Nagy dobás a Poli-Farbetól
  Falóval üzen a Lazurán

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...