Hírek
23268 hír az adatbázisban
Ha nincs ajándékötleted, mit szólsz egy hímzett táskához? (x)
Marketinginfo.hu - 2021-11-18 09:36
PR

A magyar motívumos, hímzett termékek hódítanak, és nem csak az ide látogató külföldiek körében, hanem mi, magyarok is előszeretettel hordjuk ezen ruhákat és kiegészítőket.

A hímzett táskák például rendkívüli népszerűségnek örvendenek.

Zsinóros díszítéssel készült vagy hímzett táska?

Aki szereti a különleges és egyedi termékeket, annak bizonyára egy magyar népi motívummal ellátott táska felcsigázza az érdeklődését.

Az utóbbi pár évben rendkívüli népszerűségnek örvendenek ezek a táskák, többféle változat is elérhető belőlük a piacon. A zsinóros díszítéssel készült vagy hímzett táska feldobja a hétköznapok viseletét, de egy hagyományőrző ruha kiegészítőjeként alapdarab.

A zsinóros díszítésűek általában fekete alapon készülnek, míg a hímzett táskák változatos forma- és színvilágot képviselnek. Az utóbbiakat tekintve csak a képzelet szabhat határt, mindenki akár saját ízlésének megfelelően elkészíttetheti a váll- vagy kézitáskáját.

A hímzett táskák sokszínűsége

A hímzés, mint tevékenység hallatán sokan megtapasztalják a nosztalgia érzését, hiszen nagyanyáink, dédnagyanyáink saját két kezükkel varrták és hímzeték a csodálatosabbnál csodálatosabb ruhákat, terítőket, lakásdíszeket. Sokan vannak, akik számára a hímzés és a hímzett dolgok a mai napig rendkívül szívhez szólóak.

A hímzett táskák iránti kereslet ezért nem megtorpant az utóbbi időkben, hanem sokkal inkább felélénkült, melyet a Böbe Hagyományőrző Bolt táskakínálata kapcsán is észrevehetünk, a széles kézzel vagy géppel hímzett táskák rendkívüli sokszínűséget mutatnak.

A két legkedveltebb motívum a kalocsai és a matyó, amelyek más-más színű alapra és több színű verzióban is megtalálhatóak, mondhatjuk, ami szem-szájnak ingere, az megtalálható, illetve kivitelezhető megrendelésre.

Sokan választják a kézzel hímzett vászontáskát, amely egy jó alternatíva a bevásárláshoz a műanyag szatyor helyett sokkal környezettudatosabb és fenntarthatóbb megoldás. E termék mellett a válltáskák szintén minőséget képviselnek, bátran gondolkodhatunk bennük hosszú távon kiválasztásukkor.

Kitűnő ajándékötlet minden alkalomra

Mivel a hölgyeknek egy táska mindig jól jön, sosem lehet belőle elég, így nagyszerű ötlet, ha ajándékként tekintünk rá. Ahogy korábban kitértünk rá, egyedi igényekre szabottan is megrendelhető, így amennyiben tudjuk az megajándékozandó kedvenc színeit például, elkészíttethetjük teljesen egyedi kivitelben is.

A hímzett vászontáska szintén kitűnő ajándékötlet, melyet minden bizonnyal értékelni fog mindenki, gondolva a környezetre és a sokoldalú felhasználhatóságára is.

Mindemellett egy magyar motívumos, hímzett táska mellé könnyen beszerezhetőek egyéb hasonló magyaros ruhák, mint például egy hímzett póló, hiszen a hagyományok őrzése, a hagyományos magyar viselet újra népszerű és szinte minden alkalomra tökéletes, ahogy kiváló ajándékötlet is!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Innovatív ajándékötlet férfiak részére (x)
  Neked is fejtörést okoz a következő házassági évfordulóra szánt ajándék? (x)
  Céges karácsonyi ajándékok a hatékony márkaépítéshez (x)
  Háromból kettő magyar még soha nem vitt vissza ajándékot a boltba
  Az art táskakollekció az autistak által
  Új üzletet nyit a Musette Budapesten
  Új divatmárka nyitott üzletet Budapesten
  Minimálbér feléért Gucci táska
  Kétfedelű stratégiával nyomul Kínában a Samsonite
  Zöld termékekkel erősít a Puma
  Afrika felé kacsingatnak a luxuscégek
  Húszezer terv érkezett a táskadizájn-versenyre

További hírek ebben a kategóriában

Díjazták a kreatív tanárokat
Hogyan lesz sikeres a pergetés w...
A germicidlámpás berendezések ha...
Marketing Diamond Awards 2023