Hírek
23447 hír az adatbázisban
Mindössze valamennyi fonal és néhány szög felhasználásával is lehet remekműveket készíteni (x)
Marketinginfo.hu - 2021-11-17 09:25
Design

Első hallásra talán furcsának tűnik, és lehet, hogy nem is érted, hogy miről van szó. Ha szeretsz kézműveskedni, és nyitott vagy az újdonságok kipróbálására, akkor ezt a kreatív technikát neked találták ki.

Egy kis gombolyag fonal és egy maroknyi szög felhasználásával olyan kompozíció születhet, amelyet bátran kitehetsz a falra, és mások is meg fogják csodálni.

Kezdjünk egyszerűbb kézműves módszerekkel

Ha most jött el az az idő, amikor újra fel szeretnéd eleveníteni, milyen is az, amikor két kezed segítségével valamilyen műalkotás jön létre, akkor jó helyen jársz. Érdemes először könnyebb, egyszerűbb technikák kipróbálásával kezdeni, és biztosan lesz sikerélményed, amely majd újabb tevékenységekkel való megismerkedésre sarkall.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház több kreatív technika újragondolását tűzte ki célul. A karc- és fonalképek készítésével érdekes és különleges alkotások tulajdonosa lehetsz, majd bátran válthatsz a gyémántszemes kirakókészletek és a számfestő készletek irányába.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház fonalképei önmagukban is több korosztálynak kedveznek. Fáradtabb napokon munka után vagy hétvégén együtt a gyerekekkel nyugodtan el lehet kezdeni egy fonalkép kialakítását. A kreatív csomag egy vagy több színből álló fonal gombolyagokat és szövegeket tartalmaz, mindössze ennyire lesz szükséged.

Az adott képre kattintva mindig láthatod, hogy mekkora kép fog készülni belőle, illetve részletes elkészítési útmutatót olvashatsz. Ha teljesen a legelejéről akarsz indulni, akkor válassz olyan alkotást, amely csak egy színből áll, és kezdj azzal!

Gyerekeknek is jó kezdés lehet

Kisebb iskoláskorú gyerekeknek is már egy felfedezésre váró terület lehet a fonalképek világa. Ők is kezdhetnek egy színnel. Igaz, hogy csak néhány összetevő szükséges a munkához, viszont mivel szögekkel dolgozunk, felnőtt felügyelete mindenképpen szükséges. Figyeljünk oda arra, hogy a szögek jól elhelyezésre kerüljenek az alaplapon. Az elkészült képeket is olyan helyre tegyük, hogy kisebb gyerek ne érje el.

Állatos minták haladóknak is

Az Alkoss Otthon kreatív áruház kezdő, kisebb fonalképei a Tengeri csillag, az Oroszlán vagy a Teknős, melyek csak egy színnel készülnek. Bármikor, ha munkád során nem tetszik, ahogy haladtál, nyugodtan visszafejtheted a gombolyagot és újratekerheted a fonalat a megfelelő irányba.

Ily módon akár saját magad is alkothatsz képet a szögek és az adott színű fonal felhasználásával. Nincs hibázási lehetőség, mert bármit is készítesz, jól fog kinézni.

A Flamingó és az Unikornis szettek már kicsit bonyolultabbak, több színnel készülnek, de ezek elkészítése sem okoz nehézséget! Kicsit jobban odafigyelsz, követed a megadott szín alapján kialakítandó fonalvezetést, kicsit trükközöl közben, és máris kész a színpompás állatkép!

Amennyiben elnyerték a te és családtagjaid tetszését a fonalképek, ismerkedj meg a karcképekkel, majd ezt követően akár festőművésszé is válhatsz a számfestő képek segítségével.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Első kézműves ginfőzdéje Magyarországon
  Átadták a Magyar Kézműves Remek elismeréseket
  Átadták a gyulai Kézműves Sörfesztivál sörversenyének díjait
  Sörcímkén jelent meg az új PASO-dal
  Külföldön terjeszkedik a Levendula Kézműves Fagylaltozó
  Európa egyik legnagyobb kézműves papírgyára jön létre
  Ismét lesz Kézműves Magyar Ízek Vására
  Kézműves Magyar Ízek Márkaboltja nyílt Óbudán

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...