Hírek
23372 hír az adatbázisban
5 női pulóver, ha jön az ősz (x)
Marketinginfo.hu - 2021-10-18 12:38
PR

Itt van az ősz, és újra át kell gondolnunk a ruhatárunkat. Mit szeretnénk viselni a hűvös napokon, esőben, ködben vagy halovány napsütésben?

Mit vegyünk fel a farmerhez vagy a kedvenc ceruzaszoknyánkhoz? Hoztunk 5 pulóvertippet az idei őszre!

Poncsó

Idén az egyik legnagyobb trend a poncsó. Ezt a ruhadarabot hordhatjuk átmeneti kabátként is, de vásárolhatunk olyan poncsót is, amely pulóvernek alkalmas viselet. Egy kötött gyapjúponcsó kellemes és sikkes viselet lehet, akár farmerhez, akár egy dögös szivarnadrághoz vagy szűk szoknyához választjuk. Magas, kámzsás nyakkal nagyon divatos és vagány viselet.

De a poncsó készülhet polárból, sőt, akár pamutból is. Lehet garbónyakú, de kereknyakú, kivágottabb darab is. Rejtett ujjakkal varrott, hibrid poncsót is találhatunk.

Hosszított derekú, sportos

Az újragondolt, kellemes, kapucnis pamutpulóverek is nagyon jó választásnak ígérkeznek egy-egy napsütéses, természetjárós őszi napon. Ezeket a sportos darabokat ugyanis testhezálló, enyhén karcsúsított formában tervezték újra, méghozzá midi ruha hosszúságban. Csak egy farmer és egy sportcipő kell hozzá, és máris egy sportos és vagány utcai szerelést kapunk.

Ezek a ruhák lehetnek melegebb, bélelt darabok is, garbónyakkal vagy kámzsás nyakmegoldással, esetleg kapucnival. Válasszunk valami vidám, élénk színt, a kék és a zöld most nagyon divatosak.

Sztreccspulóver izgalmas vállakkal

Stílusos választás lehet egy teli színű, fekete, meggypiros esetleg szürke testhezálló pulóver, melyben egy kis csavar van. Az idei póló és pulóverdivat nagyon támogatja az izgalmas nyakkivágásokat és ujjmegoldásokat. Például ejtett vállú vagy a vállat teljesen szabadon hagyó fazon is nagyon izgalmas lehet.

Esetleg egy puffos ujjú darab, amely sokkal izgalmasabbá teszi az összhatást. De egy-egy fodorral megoldott nyakkivágás is sokat dobhat a pulóver megjelenésén. Ilyen izgalmas megoldásokat a NorenStore női pulóverei között is lehet találni, aki a tökéleteset keresi, nézzen szét itt!

Bokáig érő kardigán

Aki igazán feltűnő és stílusos szeretne lenni idén ősszel, annak kötelező darab a bokáig érő kardigán. Bármilyen ruhához is húzzuk fel ezt a darabot, az összhatás zseniális lesz. Egy egyszerű farmer-póló szettet is nagyszerűen feldob egy ilyen vagány kardigán.

De testhezálló ruhához, szűk garbóhoz is felvehetjük. A kardigán lehet karcsúsított vagy egyenes vonalú, gombos vagy teljesen nyitott is. Alkalomadtán egy stílusos, esetleg ombre mintájú körsál is jöhet mellé, így még sikkesebb lesz az outfit.

Színek és minták

Az egyhangú őszt vidám pulóverekkel is feldobhatjuk. Színesítsük ki a ruhatárunkat. Vegyünk élénksárga pulóvert, esetleg bohó patchwork mintásat kellemes, meleg színekben. A csíkos és a kockás, a pöttyös és a tyúklábminta is jöhet. Minél érdekesebb színekben, hogy igazán ütős legyen.

A virágminta, az indák is divatosak idén. Halványrózsaszín vagy élénksárga, színek tekintetében is széles skáláról választhatunk.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kézzel kötött plakát a Times Square-n

További hírek ebben a kategóriában

Ipari járműhöz strapabíró tömlő ...
Hang- és hőszigetelés egyetlen l...
A kardántengely pontos beállítás...
Hívd segítségül a hajfesték-eltá...