Hírek
23446 hír az adatbázisban
Jön a hideg, viselj stílusos fejfedőt! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-10-18 10:34
Design

Fájó szívvel ugyan, de búcsút inthetünk a fesztiválszezonnak, a jó kis sátras buliknak, a reggelig tartó sörözéseknek és a kevés ruhának!

Véget ér egy időre a szabad ég alatt alvás, és a kinti koncerteknek is lőttek pár hónapra!

Jóllehet a koncertek velünk maradnak, csak beköltöznek csarnokokba, koncerttermekbe, a napfény és a nyári fesztiválok téli álmukat alusszák. Jönnek a hideg idők, a zimankós reggelek, a fázós esték.

De a koncerteken kívül más is megmelengetheti ha nem is a lelkünket, de a fejünket mindenképp!

A RockStore.hu jóvoltából eredeti, jogtiszta zenekaros kendők, sapkák és maszkok várnak rád, hogy együtt átvészeljétek a következő fesztiválszezonig tartó időszakot!

Sapkák és kendők: a funkcionális rajongói darabok

Természetesen a ruhadarabok mindig is használhatóak voltak, az ékszerekkel szemben azonban kiemelt funkcióval bírnak, így minden különösebb lelkifurdalás nélkül tudsz beszerezni sapkákból és kendőkből annyit, amennyit csak szeretnél!

Akár motorozáshoz, akár sportoláshoz, akár kinti munkához is használhatóak ezek a fejfedők, de természetesen koncertekre is tudsz benne menni, és biztosan nem kell az egészségedért aggódnod, nem fog megfázni a füled, hallani fogsz mindent rendesen!

Ha szeretnéd, minden kedvenc bandád kaphat egy külön sapkát vagy kendőt, így aztán valóban felkészülten mehetsz minden rock- vagy metálkoncertre!

A régi időkkel szemben ezek nem silány minőségű darabok, sőt még csak nem is hamisítványok, mivel mindegyik logó, embléma vagy kép jogtiszta és engedélyezett forrásból származik!

Maradj rocker télen is!

Ha azt hiszed, hogy télen nehezebb megmutatni a világnak, hogy te igazi rocker vagy, akkor a jó hírünk: a rockerlét nem néz évszakokat! Minden ruhadarabot be tudsz szerezni a kedvenc zenekarod mintáival, dalszövegeivel, hogy minden időjárási viszony között büszkén mutathasd a világnak: te is a rockerek népes táborába tartozol!

Ha már nagyon tennél a fejedre valamit, akkor gyerünk, kattintsd végig a RockStore.hu sapka- és kendőkínálatát, és válaszd ki a hozzád leginkább passzoló darabokat!

Ha a pólódat és a pulóveredet el is kell takarni, azért a sapkád és a kendőd jól látható helyen mutatja meg, hogy mi is a te érdeklődési köröd!

Fontos a stílus és az egészség!

Míg a tavaszi és a nyári hónapokban nem sok veszély leselkedik ránk, addig azért a nyirkos, hideg őszi és téli hónapokban érdemes különös figyelmet fordítani a kellően meleg ruházatra, hogy ne kelljen egyetlen baráti találkozót vagy koncertet sem kihagyni egészségi állapotunk miatt!

Habár a sapkák, kendők kamaszkorban nem számítottak menőnek, sőt többnyire kerültük őket, felnőttként már értékeljük azt a meleget és azt a védelmet, amit egy sapka adhat. Ha meg még ráadásul beleillik a stílusunkba, akkor pedig duplán jól jártunk!

Óvd az egészséged, és közben hirdesd az igét!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Magyar Instagram fiókon tesztelték a nemzetközi trendeket
  Öltöztet a Pizza Hut
  Apák Napi wi-fi nyakkendő
  Hugo Boss kampány: digitális útmutató a fekete nyakkendőhöz

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...