Hírek
23372 hír az adatbázisban
Legyél te a szomszéd, akinél a fű zöldebb! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-09-25 13:00
PR

Ahhoz, hogy a kerted rendezett legyen, gondozásra van szükség. Tavasztól őszig a fűnyírás hetente egyszer több órás elfoglaltságot is jelenthet.

Vannak, akik inkább fizetnek azért, hogy más elvégezze a kert körüli teendőket. Mások pedig inkább szeretnek a saját házuk táján kertészkedni.

Ebben a cikkünkben a PLAZAWEB.HU oldaláról mutatunk be olyan nagyszerű fűnyíró gépeket, amik nem csak megkönnyítik ezt a monoton feladatot, de még öröm is velük dolgozni.

Benzinmotoros fűnyíró

A modern benzinmotoros fűnyírókat már nem kell "berántani", a primer befecskendezésnek köszönhetően lényegében egy pöccintésre indulnak.

Ezek a gépek zömökebbek, mint elektromos társaik, ennél fogva a motor hangja is valamivel hangosabb.

A hangosabb motor nagyobb teljesítményt is jelent ebben az esetben. A négyütemű motor nagy nyomatékkal kiegészítve bekapcsolás után serényen fog dolgozni a kezed alatt. Nem számít, ha nem tükörsima a füves területed, apróbb kavicsok vagy göröngyök nem hátráltatják fűnyíródat.

Célszerű olyan eszközt választani, ami gyűjtőkosárral rendelkezik, így a fűnyírás végén neked már nem kell gereblyézned. Időnként kiüríted a tartályt, és folytatódhat a móka. Vagyis munka.

Rendkívül könnyen kezelhető masinák vannak a piacon, ezzel is növelve a felhasználói élményt. Egyszerű a beindításuk, gyorsan és precízen végzi a fűnyíró a dolgát, és még a levágott füvet is összegyűjti. Azt is beállíthatod, hogy milyen méretűre szeretnéd vágni a gyepet 2,5 cm-7,5 cm között több fokozatba tudod a késeket állítani.

Kellemes tapintású, ergonomikus, állítható magasságú kormánnyal vannak kialakítva.

Ennél már csak egy valami jobb: az önjáró fűnyíró

Ha nagyobb, összefüggő területen kell a fűnyírásról gondoskodni, mindenképpen nézd végig a fűnyírók közül az önjáró típusokat. Ne csak a terület nagysága legyen mérvadó, hanem az egyenletesség is. A jelentős szintkülönbséget vagy az egyenetlen talajt is figyelembe kell venni az ideális munkaeszköz kiválasztásakor.

Az önjáró eszközzel a fizikai megterhelést a minimálisra csökkentheted, így kevésbé lesz fárasztó.

A PLAZAWEB.HU kínálatában olyan minőségi, de megfizethető benzinmotoros fűnyírókat találsz, amik valóban elvégzik helyetted a kertgondozás oroszlánrészét.

A megfizethető kertész

A fűnyíró olyan kerti szerszám, ami az év nagyobb részében a jobb kezed kell, hogy legyen, ha te is a rendezett kertet szereted, míg az év kisebbik részében bírnia kell a tétlenséget. Késő ősztől tavaszig pihenni kényszerül, és elég kellemetlen, ha néhány szezononként valamit szervizelni kell.

A fűnyíró kiválasztásánál is úgy gondoljuk, hogy évtizedekre ruházunk be, ezért aztán a megbízhatóság miatt akár nagyobb anyagi befektetést is vállalunk. Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy nem feltétlenül a legdrágább gép a legkifizetődőbb.

Érdemes mások véleményét is elolvasni egy termékről vásárlás előtt. Biztonság kedvéért a szervizhálózatot is ellenőrizni, hogyha mégis valami baj lenne, mennyire megy flottul egy alkatrészcsere.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kerti tárolók: praktikum és rend minden méretben (x)
  Robotfűnyíró a tökéletesen nyírt pázsitért (x)
  Szakértői tippek a vályogozáshoz (x)
  Hogyan lehet bemérni a csőtörés helyét? (x)
  Kertészkedjen együtt a család! (x)
  Dísznövényeket népszerűsítő kezdeményezés indult
  Milyen kerti szerszámok legyenek a fészerben? (x)
  Amit a teraszmelegítők elhelyezéséről tudni érdemes (x)

További hírek ebben a kategóriában

Ipari járműhöz strapabíró tömlő ...
Hang- és hőszigetelés egyetlen l...
A kardántengely pontos beállítás...
Hívd segítségül a hajfesték-eltá...