Hírek
23446 hír az adatbázisban
A falmatricákat nemcsak a falra ragaszthatod! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-09-23 10:08
Design

Előfordulhat, hogy már tele van képekkel minden falfelület, vagy olyan a fal, hogy nem ragaszthatsz rá, de mindenképp szeretnéd valahová feltenni a StickMe Collection falmatricáit.

Az alábbiakban adunk néhány tippet, hogy milyen más alternatív léteznek a falmatricák elhelyezésére, ha már a gyerekszoba mindegyik fala tele van.

Szezonális falmatricák üvegablakokon

Nagyon fontos, hogy minden matricát csak sima, tiszta és nem porózus felületre szabad feltenni. Nagyon gyakori és látványos például ablak- vagy ajtóüvegen. Külön előnye, hogyha az ablaküveg teljesen átlátszó, akkor mindkét oldalról látható a kiegészítő. Előkészületként mindössze egy lemosást kell végezned az üvegfelületen a ragasztás előtt. A matricák eltávolítása is könnyű és gyors.

Az üvegfelületekre ragasztott darabok különösen ünnepi időszakokban érnek el egyedi hatásokat. Nagyon jól mutatnak a StickMe Collection szezonális ünnepi matricái, pl. a halloweeni, karácsonyi vagy húsvéti időszakban.

Tengeri élmények a fürdőszobában

Az állatos falmatricák sok gyerek kedvencei. Vannak tipikusan "vizes" környezetbe való matricák, amelyek jól mutatnak a csempéken, a kád vagy mosdó oldalán, netalán a zuhanyajtó vagy egy tükör sarkában. Arra viszont ügyelned kell, hogy bármennyire is vízzel kapcsolatos matricák ezek, annyira valójában nem szeretik a vízzel való közvetlen érintkezést, így azt kerüljétek! A felületeket itt is tisztítsd meg és töröld szárazra használat előtt!

Fabútorok, játékdobozok díszítése

Nehéz olyan gyerekszobát találni, ahol nincs tele valamilyen matricával a gyerkőc ágya, szekrénye vagy íróasztala, hiszen minden gyerek imád matricákat ragasztani a bútoraira. A fából és műanyagból készült felületek is kitűnően matricázhatók, így a játéktárolók is. Megunt bútordarabokkal is csodát lehet művelni néhány, stílusában a szoba hangulatához illeszkedő vagy éppen pont onnan kirívó matricákkal.

Egyedi elképzelések elérhető áron

Amennyiben nem találod a StickMe Collection oldalán a kedvencedet, írj a cég munkatársainak, akik mindenképpen fognak találni megoldást a kérdésedre! A falmatricákat kérheted valamilyen névvel is vagy pedig egyedi szövegezéssel. Ilyenkor, ha kiválasztottad a számodra kedves darabot, a Megjegyzés rovatba írd bele, hogy milyen szöveget szeretnél a matricákhoz hozzáfűzni!

Prémium minőség, előnyös jellemzők

A StickMe Collection matricái magas minőségű, rugalmas, matt fóliából készülnek. Felhelyezésük nem igényel semmilyen szakértelmet, ráadásul a matricázás közben nem leszel poros, piszkos. A folyamatba bármelyik családtagodat bevonhatod, hidd el, jó szórakozás lesz mindenki számára, különösen a gyerkőcök nagy örömére.

A falmatricakészletek bőven elegendő darabot tartalmaznak ahhoz, hogy egy 5-8 m2 felületű falat felmatricázzál vele, a sűrűségtől függően. A darabszámot és a széles színválasztékot minden esetben az adott matrica leírásánál találod meg. Jó böngészést!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Falburkolatok típusai: ezeket érdemes választani! (x)
  Gondolkoztál már az öntapadós tapétában? (x)
  Milyen dísz kerüljön a falra és az ajtóra? (x)
  Milyen faliképet tegyen a nappaliba? (x)
  Hagyj fel az ócska képkeretekkel, és válassz igazán modern fotófalat! (x)
  Változatos fali lámpák (x)
  Sportolásra buzdító hatalmas tűzfalfestmény
  Matricacsomag a Nescafé számára
  Matricagyűjtő promóció az OMV-nél
  Matricavadászatot rendezett a Cora

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...