Ha minőségi eszközöket használunk a sütéshez és a főzéshez, az eredmény is sokkal jobb lesz.
Legyen szó egy csendes vacsoráról vagy egy baráti összejövetelről, az étkezés koronázza meg az eseményt. Ráadásul nem csak finomabb ételeket készíthetünk megfelelő konyhai kiegészítőkkel, de gyorsabban is tehetjük meg mindezt. Sőt, az időjárás sem korlátozza a lehetőségeinket.
Téli barbecue parti elektromos grillel
A tavasz első sugarai kicsalogatnak minket a teraszokra és a kertekbe, megkezdődik a grillszezon. Azonban miután eltelik ez a néhány kellemes, meleg hónap, nem kell, hogy véget is érjen. Elektromos grillek segítségével nagyon egyszerű visszahozni a nyár hangulatát.
Ezeket az árammal működő grilleszközöket a konyhában is könnyen beüzemelhetjük. Nyílt láng használata nélkül tudjuk elkészíteni a legfinomabb barbecue ételeket. Természetesen nyáron is süthetünk elektromos grillel, társasházak teraszain gyorsan és egyszerűen grillezhetünk vele.
Így használjuk a maghőmérőt
Ahhoz, hogy az ételeink tökéletesek legyenek, ügyelnünk kell a hőfokukra is. Talán nem is gondolnánk, hogy ennek mekkora a jelentősége. Pedig így van a húsételek, a péksütemények és a desszertek esetében is.
Ahhoz, hogy tudjuk, a sütés adott szakaszában mennyire sült át a húsunk, használjunk maghőmérőt. A hegyes fejet az ételbe kell szúrni, és a kijelző tájékoztat minket. Az onlineMárkaboltok egyes
beépíthető sütőihez ajándékba jár ez a praktikus konyhai eszköz. Segítségével biztosan nem marad nyers a steak, hacsak nem épp véresen szeretjük. A maghőmérővel pontosan olyan lehet a sült, amilyennek mi szeretnénk.
Pácoljunk türelmesen
Ahhoz, hogy a hús- vagy halételek vagy épp a zöldségek íze tökéletes legyen, sok esetben pácolásra van szükségünk. Gyakran esünk azonban abba a hibába, hogy nem adunk elég időt a pácnak. Ennek eredményeképp a fűszerek nem járják át teljesen az ételt, illetve a páclének nincs ideje megpuhítani azt.
Különösen sült húsok készítése előtt kell türelmesnek lennünk, amikor ízesítünk. Egy vagy akár két napot is szánjunk arra, hogy az ízek összeérjenek. Így biztosan kellően puha és omlós lesz a hús, és az ízélménnyel is elégedettek leszünk.
Kompakt megoldás a meleg levegős sütő
Igazán innovatív és univerzális konyhai készülék a meleg levegős sütő. Számos előnye van ennek a modern készüléknek. Könnyen mobilizálható és üzembe helyezhető, csupán egy konnektor kell hozzá.
A forró levegő keringetésével egyenletesen készülnek el benne az ételek, zsiradék felhasználása nélkül. Az elkészült fogások egészségesen sülnek, főnek meg a készülékben, és az olajszagot is elfelejthetjük. Az időzíthető sütőben készíthetünk pizzát, panírozott ételeket, sütiket vagy épp sült krumplit.