Hírek
22800 hír az adatbázisban
Hajószállító utánfutók magas minőséggel (x)
Marketinginfo.hu - 2021-09-20 10:38
PR

A hajózás velejárója, hogy a vízi járművet gyakran nem lehet a vízen tárolni, vagy két helyszín között kell megoldani a közlekedést.

Ilyen esetekben elengedhetetlen egy jó minőségű, hosszú élettartamú utánfutó, amivel a hajót autó segítségével fuvarozhatjuk.

TEMA / Martz utánfutók

Eleinte autószállító utánfutókkal kerültek be a Martz utánfutók Európába, azonban a nagy sikerüknek köszönhetően nemsokára bővíthették a kínálatukat. Ennek okán jelenleg is az egyik legminőségibb hajószállító utánfutókat forgalmazó cég a kontinensen.

Ez legfőképpen a kiváló minőségű anyagoknak köszönhető, amelyekből az utánfutókat felépítik. Annak érdekében, hogy a szerkezet tökéletes legyen, AL-KO, FRISTOM, KNOTT, SPP és WA¦ kiegészítőket alkalmaznak a gyártási folyamat során.

Ez a lengyel, utánfutókra specializálódott cég már több mint húsz éve tevékenykedik ebben az iparágban, és 2010 óta, azaz több mint egy évtizede Európa egyik legkeresettebb ilyen vállalata.

Nem csak minőségben kiváló

A TEMA / Martz sikerét nem kizárólag a példamutató minőségben készült utánfutóinak köszönheti. Áraik is igen versenyképesek, az ár/érték arány pedig legyőzhetetlen. A cég annyira bízik termékei helytállásában, hogy két teljes év garanciát is vállal minden hajószállító utánfutóra.

Mindemellett igen változatosak a gyártott típusok, mivel cél, hogy minden hajókategóriának megfeleljenek. Éppen ezért akár egy kisebb rib hajó számára, akár egy jetski mellé, vagy egy kilenc és fél méteres yachtig szállítására keresel megfelelő darabot, mindenképpen megtalálod.

Sőt, a cég akár egyedi igényeket is figyelembe vehet a gyártás során, ezért ha esetleg valamilyen egyedi problémával nézel szembe, a Martz megoldást nyújthat. Azt azonban érdemes észben tartani, hogy a cég nem gyárt raktárra hajószállítókat.

Ugyan ez az egyéni igények szempontjából előnyös, minden rendelés 6-8 hét várakozási idővel jár, amíg legyártják a kívánt utánfutót.

Mit várhatunk egy Martz terméktől?

Ugyan általánosságban beszéltünk már erről, ha az ember meg akar győződni a kinézett termék minőségéről, akkor érdemes a részletekbe is belefolyni. A Martz utánfutók galvanizált, strapabíró vázát számos szükséges és igen hasznos kiegészítővel látták el.

A hajó minőségi párnafákon fekszik, annak érdekében, hogy a test ne sérüljön. A csörlő és középső görgősor a jármű elhelyezésében nyújt nagy segítséget, míg a világítás gondoskodik a láthatóságról.
A támasztólábak méretre állíthatóak, így a hajó egyedi méretéhez lehet igazítani.

Az utánfutók továbbá fel vannak szerelve mankókerékkel is, ami nagyobb stabilitást ad. Amire azonban érdemes figyelni, hogy a modellek egy része fék nélküli kivitelben kapható. Azonban számos típus elérhető ráfutófékes kivitelben is, amiről a leírásban meggyőződhetsz.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kiugró siker a kártyás fizetés a balatoni hajókon
  Vácra érkezett a Lajta Monitor Múzeumhajó
  Országos útra indul a Lajta Monitor Múzeumhajó
  Iroda a hajózási konténerekből
  Hajómotoros üzletág a Suzuki-nél
  Balaton a Mastercard tematikus hajókkal
  Balatoni borok a balatoni hajókon
  Tengerparti átvevőpontot kapnak a jachtosok

További hírek ebben a kategóriában

Rakj rendet az íróasztalod körül...
Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...