Hírek
22800 hír az adatbázisban
Jól láthatósági nadrágok a kényelmes és biztonságos munkavégzéshez (x)
Marketinginfo.hu - 2021-09-20 09:25
PR

Akár a vasútnál, közútnál dolgozik, akár egy építkezésen, raktárban, kikötőben, a jól láthatósági ruházat és eszközök elengedhetetlenek az Ön és munkatársai biztonsága érdekében.

Veszélyes munkakörnyezetben, rosszabb látási viszonyok között ezek a speciális munkaruházatok segítenek biztonságban és jól láthatónak maradni. Egyes munkakörökhöz előírás a védőruházat használata, hiszen a biztonságos munkavégzés megteremtése alapvető joga mindenkinek.

Mi az a jól láthatósági ruházat?

A jól láthatósági munkaruházat olyan darabokat tartalmazhat, mint a munkanadrág, overál, lábbeli, kabát, kesztyű, stb. Ideális esetben ezeknek az egyéni védőeszközöknek minden időjárási és munkakörülményhez alkalmasnak kell lenniük. Nemcsak a külső és felső ruharétegnek, hanem az alsóknak is alkalmasnak kell lenniük arra, hogy a dolgozó egész testfelülete jól látható legyen.

A jól láthatósági vagy angolul Hi Vis ruházat olyan védőruházat, amely fluoreszkáló anyagokból készül, fényvisszaverő szalaggal vagy alakzatokkal kiegészítve az extra láthatóság érdekében. Lényegében a Nap ultraibolya sugarai, valamint az autók fényszóróiból származó ultraibolya fény lép reakcióba az anyag fluoreszkáló színeivel, és izzó megjelenést eredményez még gyenge fényviszonyok esetén is.

A jól láthatósági ruházat fő színei a neonsárga, piros, narancs, de kapható sötétkék és sötétzöld színekben is. A professzionális használatra szánt Hi Vis nadrágok megfelelnek az EN ISO 20471 szabványnak, amely három osztályra oszlik a felhasznált szövet és a fényvisszaverő anyag mennyisége alapján.

A speciális védőruházatok nemcsak a szennyeződésektől, az időjárástól, mechanikus hatásoktól védik meg Önt, hanem optimális védelmet nyújtanak vegyszerek, hő vagy tűz ellen is. Az Épkézláb Munkaruhánál kapható nadrágok kiváló minőségűek, valamint kaphatók még speciális védőruhák, gázálarcok, gázszűrők.

Minőség, biztonság, kényelem: jól láthatósági nadrágok

A nadrágok a munkaruha szerves részét képezik, és a munkavállalók kiegészítő egyéni védőeszközként is használhatják őket. A jól láthatósági nadrágok fluoreszkáló szövetből és rávarrt fényvisszaverő csíkokból vannak kialakítva, amelyek együttesen segítik a viselő láthatóságának növelését gyenge fényviszonyok között, mivel a csíkok visszaverik a fényt.

A jól láthatósági nadrágokat úgy tervezték, hogy kényelmesek, tartósak és funkcionálisak legyenek. Ezen munkanadrágok sárga, narancssárga, piros, fekete, tengerészkék színekben vagy ezek kombinációjában készülnek, derekas vagy melles kivitelben, praktikus oldalzsebekkel, telefontartó és szerszámtartó zsebbel. Bélelt és béleletlen változatban, esőálló, szélálló kivitelben is.

Jól láthatósági kabáttal, pulóverrel, kesztyűvel variálva még nagyobb láthatóságot, ezáltal biztonságot biztosít még az olyan veszélyes munkakörülmények között is, mint az útépítés.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A chino nadrág tökéletes választás a nyárra (x)
  Jobb a gépi földmunka, mint a kézi? (x)
  A magyarok többsége vásárolt divatterméket online a karantén alatt
  A Continental okos ruházata a CES-en

További hírek ebben a kategóriában

Rakj rendet az íróasztalod körül...
Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...