Hírek
22870 hír az adatbázisban
Szérumokkal a hosszan tartó szépségért (x)
Marketinginfo.hu - 2021-09-17 10:05
Egészségmarketing

Az, aki esetleg olykor ráerősítene a megszokott arcápolási rutinra, és a bőr mélyebb rétegeibe is szeretne hatóanyagokat juttatni, a különböző hatású, speciálisan megalkotott szérumokkal megteheti ezt.


A bőr táplálására, védelmére és hidratálására tervezett arcszérum kiválóan hat az arcbőrre, és leginkább a tisztítást követően, de a hidratálást megelőzően érdemes használni ahhoz, hogy maximalisan lehessen érezni a hatását.

Mi is az a szérum?

A szérumok általában olyan vékony viszkozitású anyagok, amelyek koncentrált mennyiségű hatóanyagot tartalmaznak. Ennek az erősebb hatású anyagnak a megalkotásakor arra törekedtek, hogy alapból nagyobb mennyiségű aktív molekulát tartalmazzon, ami majd a bőr belső rétegeibe jutva egyértelműen látványos változást, mondhatni javulást okoz majd.

Mivel a szérum könnyebb és gyorsan szállítja a hatóanyagokat a bőrhöz, a tisztítást követően jobb közvetlenül a bőrre és nem pedibg a hidratálóba keverve használni. Azonban használatát követően, az előnyök maximalizálása érdekében a hidratáló vagy az arckrém segít a szérumot a bőr rétegeiben hosszabb ideig tartani.

Nagyon fontos, hogy adott bőrtípushoz vagy esetleg adott bőrprobléma alapján keressük és találjuk meg a megfelelő szérumot - amennyiben ez sikerül, akkor a bőr minőségének javulása gyorsan látható lesz, és a Dermaquest Magyarországtól is beszerezhető szérum valamelyikét használatva számos előnyt fogunk tapasztalni.

Az arcszérum használatának előnyei

A szérumok a legtöbb esetben könnyebb bőrápoló készítmények, mint a hidratálókrémek, ezért rendkívül gyorsan beszívódnak a bőr rétegeibe, melyet az anyag viszkozitása is segít. A legtöbb szérum általánosságban nyugtatja az érzékeny bőrt, és segít a ráncok eltüntetésében, mely retinoltartalmának köszönhető. Általánosságban védik a sejteket, de megelőzhető a használatukkal az esetleges későbbi károsodás is. Azok a szérumok, amelyek nagyobb koncentrációban tartalmaznak C- és E-vitamint, ferulinsavat, zöld teát, azok az ultraibolya sugaraktól is óvják bőrünket.

Az, hogy a szérum mennyire gyors és látványos változást okoz a bőrön, attól is függ, hogy milyen a szérum hatóanyagának koncentrációja.

Milyen arcszérumtípusok közül lehet választani?

A szérum kiválasztásakor fontos az alapján dönteni, hogy milyen célt szeretnénk elérni, hiszen más-más összetevők más-más reakciót váltanak majd ki. Így például az öregedésgátló szérumok bőrünk fiatalítására lesznek hatással, a kollagéntartalom bőrbe juttatásával segítik a bőr megújítását, míg a bőrfényesítő szérumok a matt bőr felfrissítésében játszanak szerepet. A hidratálószérumok hialuronsavat tartalmaznak, amellyel egyértelműen a hidratáló hatását erősítik fel, száraz bőr esetén a bőr rétegeibe juttatva ragyogóvá varázsolja azt úgy, hogy megköti a vizet a bőr rétegeiben.

Bőrtípus alapján rengeteg típusú szérum közül választhatunk, a vásárlás során kiemelten fontos a gyártó által kiadott, termékkel kapcsolatos leírás tanulmányozása és az abban foglalt javaslatok alkalmazása a cél maximális elérése érdekében.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Titkok a korrektor használatával kapcsolatban (x)
  Évente ötmilliárdért küzdünk az öregedés ellen

További hírek ebben a kategóriában

Ilyenkor nem megbízható az óvsze...
Családi egészségnap a MOM Sportb...
Milyen hatással van a zaj az egé...
20 éves a magyar „A Nőkért...