Hírek
22780 hír az adatbázisban
Okos zárbetétek - dobd el a kulcsot te is! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-08-25 09:56
PR

Okosóra, okostelefon, okosotthon, ha minden ilyen "okos", miért ne lehetne okos a zárbetét is? Miért jó ez neked?

Mert nem kell hosszú percekig a táskádban matatni a kulcs után: az okos zárbetétek lehetővé teszik, hogy a zár kulcs nélkül nyitható legyen.

Lehetséges a zárat kulcs nélkül kinyitni?

Örömmel jelentem: igen. Méghozzá okos zárbetét használatával. Ezek a zárbetétek nem úgy működnek, mint a hagyományos társaik, de ennél fogva sokkal több lehetőség is rejlik bennük a használatuk során.

Az okos zárbetétek elektronikusak, ezért a működtetésükhöz nincs szükséged a megszokott formátumú kulcsokra. Ez kvázi azt is jelenti, hogy nem kell egy elkallódott kulcscsomó miatt felforgarnod az autódat, a táskádat, - mások életét, ahogy nem kell a kulcsmásolásra sem költeni.

Hogy működnek az okos zárbetétek?

Gombnyomással. Az okos zárbetétek rádiófrekvencia által működtethetők, egy távirányító, a mobiltelefonod vagy egy billentyűzet és számkód segítségével. Egy elektronikus zárbetéthez több irányító is tartozhat, akárcsak a klasszikus zárbetétekhez több kulcs.

Az okos zárbetét lehetővé teszi, hogy "virtuális kulcsot" adj azoknak az embereknek, akiket be szeretnél engedni a lakásodba (irodádba, üzletedbe), ahogy arra is, hogy ez a jogosultság ha kell, azonnal visszavonható legyen. Még az is megszabható, hogy egy adott személy a nap mely óráiban léphet be a lakásodba, így nem mindenki járkálhat szabadon akkor, amikor a kedve tartja.

Az okos zárbetétekkel a személyre szabott azonosítás és az időzítés mellett elérhetővé válik a nyitásokról szóló adatgyűjtés is. Nyomon követheted, hogy az engedélyezett időtartam alatt ki és mikor ment be a helyiségbe, illetve ki akart ezen kívül is próbálkozni az ajtónyitással.

Az 1kulcs.hu által forgalmazott elektronikus zárbetétek költséghatékonyabb, kényelmesebb, biztonságosabb megoldást jelentenek a hagyományos zárbetétekhez képest. Magas fokú szabadságot adnak a számodra azzal, hogy bármikor szabályozni tudod azoknak a körét, akik beléphetnek hozzád, így gond esetén nem kell visszakövetelni a kulcsot vagy kicseréltetni a zárat.

Miért jók a gombos zárbetétek?

A gombos zárbetétek kényelmes megoldást jelentenek, hiszen belülről kulcs helyett egy esztétikus forgatógombbal lehet nyitni vagy zárni az ajtót. A kulcs így nem maradhat belül benne a zárbetétben, így ha véletlenül a huzat becsapja mögötted az ajtót, nem zárod ki magad a lakásból.

A gombos zárbetétek egyes típusai (pl.: Abus D6PS zárbetét) extra törésvédelemmel is el lettek látva a védelem fokozása érdekében. Ha a betörő a szokott módon megpróbálja feltörni a zárat, akkor az másik ponton törik el, mint ahol várná - megakadályozva ezzel a behatolást. Mivel emellett a zárbetét még acélcsapokkal is el lett látva, kivételesen hosszú ideig működőképes marad.

Manapság már nem létezik olyan zárbetétekkel összefüggésbe hozható probléma vagy kérdés, amire nem találhatod meg a kielégítő választ. A zárbetétek széles termékkínálatában te is könnyen rálelhetsz a legmodernebb és legbiztonságosabb rendszerre.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Szereld fel programozható vezérléssel okosotthonodat (x)
  Miért praktikus az okosórákhoz való tok? (x)
  Mit érdemes tudni a Tokheim kútoszlopokról?
  Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY
  Az okostelefon használata autókulcsként
  Tudatos tizenévesek és a járműipar

További hírek ebben a kategóriában

Ön tudja, hogy mi a gondtalan kö...
Mekkora felfutási potenciál van ...
Ilyen egy tökéletes olvasósarok!...
Megjelent a Magyar Mozdonygyártá...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...