Hírek
23089 hír az adatbázisban
Fülhallgatók és kiegészítők (x)
Marketinginfo.hu - 2021-08-23 14:29
PR

Ma már nem kell vezetékekkel bajlódnod, ha zenét szeretnél hallgatni, vagy amikor beszélgetéshez és játékhoz keresel egy egyformán szuper megoldást.

A vezeték nélküli fülhallgatókkal mindezt megvalósíthatod és élvezheted a valóban kötetlen élményt, amelyet nyújtanak számodra.

A vezeték nélküli fülhallgatók között találsz olyat, amely sportolás közben lesz a legjobb társad, de olyat is, amellyel tökéletes gamer élményt élhetsz át. Legyen szó akár utazásról, akár futásról, a vezeték nélküli fülhallgatóval tökéletes hangzás mellett hallgathatod kedvenc zenéidet, ráadásul a hívásaidat is lebonyolíthatod segítségével.

Az Alphafüles webáruház vezeték nélküli fülhallgatói között biztosan megtalálod a hozzád illő fülest! Még a zajok kizárása sem lesz akadály többé, így tényleg semmi sem zavarhatja meg sem a zenei élményt, sem a beszélgetést.

Ha minden szempontból szeretnéd a legjobbat magadnak, akkor hasznos kiegészítők segítségével még komfortosabbá teheted például a fülesed töltését, illetve még több eszközhöz csatlakozhatsz vele, így bővítheted a vezeték nélküli fülhallgatód használhatóságát is.

Hasznos kiegészítők a fülesedhez

Ha már beruházol egy vezeték nélküli fülhallgatóba, érdemes átgondolnod azt is, hogy nem jönne-e jól néhány kiegészítő hozzá. Természetesen az Alphafüles webáruháznál kapható kiegészítők hasznosnak bizonyulnak majd a többi elektronikus eszközödhöz is.

Az USB töltőfej segítségével egyenesen a hálózatról töltheted fel okos elektronikus eszközeidet, legyen az okostelefon, MP3 lejátszó, ebook, tablet, PowerBank vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő vezeték nélküli fülesed. Nagyon hasznos kiegészítő, ha egyébként csak USB kábel járna a vásárolt termékhez, de nem szeretnél ezzel bajlódni.

Szintén ajánljuk az Alpha Nano 5.1 Bluetooth adaptert, amely nélkülözhetetlen eszköz, ha régebbi laptoppal vagy asztali számítógéppel szeretnéd használni vezeték nélküli fülhallgatódat, mivel ezeknek nincs beépített Bluetooth adapterük. Másra is használhatod ezt az okos kis szerkezetet, hiszen képes adatokat fogadni és küldeni is, így különböző dokumentumok, fotók és videók is másolhatóak vele, akár okostelefonról a számítógépre is, vagy tetszés szerint fordítva akár. Nem kell aggódnod, a legújabb eszközeiddel is teljesen kompatibilis ez az USB-s Bluetooth adapter.

Milyen szempontok alapján válaszd ki a fülesedet?

Természetes, hogy fontos a dizájn, de emellett is érdemes pár szempontot figyelembe venned. Ha teljesen ki szeretnéd zárni a világ zajait, akkor válassz Active Noise Cancellation funkcióval rendelkező vezeték nélküli fülhallgatót. Ha elsősorban sportoláshoz szeretnéd használni, akkor előnyös lehet, ha a jó hangzáshoz vízállóság is társul. Ha a játék a mindened, akkor a térhangzásban bajnok és a legrövidebb késleltetési idővel bíró gamer füles lesz a tökéletes választás számodra. Találd meg te is az igazit!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Valentin-napi online vásárlási trendek az Extreme Digitalnál

További hírek ebben a kategóriában

A kisbabád első járművét keresed...
Ügynökségi partnert választott a...
Zárbetétek világa: hova jó válas...
Minden, amit a kiselosztókról tu...