Hírek
23089 hír az adatbázisban
Szeretsz kényelmesen vásárolni? Most itt a lehetőség! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-08-16 11:35
Kereskedelem

Nyakunkon az augusztusi tanszervásárlási roham. Papírboltok, áruházak polcai roskadoznak a papír-írószerek óriási választéka alatt. Készen állsz a kalandra?

Vannak azok az emberek, akiknek a kedvenc időtöltése a vásárlás. Akik ki nem hagynák a hétvégi shopping túrákat, és előszeretettel időznek a boltok polcai és állványai előtt és között.

Aztán pedig vagy te? Akit a hideg kiráz, ha arra gondolsz, hogy boltba kell menj, és a sok ember között, a kosaradat és a gyerekedet magad után húzva próbáld meg összeválogatni azokat a tételeket, amiket gyermeked osztályfőnöke előírt?

Szeretnéd elkerülni, hogy a második, harmadik, hetedik boltot is tűvé kelljen tenned az origami lapokért vagy az ecsettartó tálért?

Még a webáruházakat is minél célzottabban szereted használni? Az online polcok böngészése helyett valami mást csinálnál?

A Papelito csapata gondolt rád is!

Kezd érdekes lenni, ugye?

Nos, a vásárlást természetesen nem fogod tudni teljes egészében megúszni, de a webáruház csapata a több éves tapasztalata és vásárlási statisztikája alapján igyekszik az extra hatékonyan vásárolni szeretők kedvében járni.

Ha a fentiekben magadra ismertél, akkor bőven elegendő lesz erre az egy kategóriára rákattintani, és onnan már egyenes út vezet a kosaradhoz, a listádról pedig egyre szépen fogynak majd a tételek.

Tanszercsomag újratöltve

Nem is olyan rég még komplett iskolai csomagokat lehetett vásárolni, ami jócskán megkönnyítette a szülők dolgát. Emlékszel még ezekre az időkre? Ma azonban már ahány iskola, annyiféle elvárás, kérés, igény szerepel, így a szülőre jóval több feladat hárul, mint annak előtte.

Ha már teljes, minden évfolyamra külön összeállított csomagot nem is lehet felelősségteljesen forgalmazni, azt azért az elmúlt évek tapasztalatai során lehet tudni, hogy mi az, ami biztosan szerepelni fog a tanszerlistán.

Ezeket a termékeket találod meg egy nagy virtuális falon, hogy szépen sorban haladva csak görgetni kelljen, és megadni a szükséges mennyiséget.

Füzetek, ceruzák, tollak, hegyezők, technikai és rajzfelszerelések egész hadát találod majd a tanszercsomag kategóriában, így mindent egy helyen, gyorsan beszerezhetsz a Papelito webáruházban!

Mivel töltöd a megspórolt időt?

Most, hogy már benne járunk az utolsó nyári hónapban, nyakunkon a szeptemberi iskolakezdés, a korán kelések, a rövidülő nappalok, a kevesebb szabadidő, bizonyára te is nagyon megörültél annak, hogy hosszú órákat spóroltál meg magatoknak.

Mit kezdesz most ezzel a pár órával? Egy strandolás a gyerekkel? Csendes, kertben heverészős-olvasós-társasozós délután? Kirándulás a közeli hegyekbe?

Ha már a hátizsákot virtuálisan megpakoltad papír-írószerrel, most töltsd meg a kulacsotokat és a táskátokat finom nyári gyümölcsökkel, és élvezzétek ki a nyári szünet utolsó napjait!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rakj rendet az íróasztalod körül! (x)
  Egy kés, ami mindig kéznél van (x)
  A NOE és az Auchan közös akciója
  Megkezdődött a tanszerek szezonja
  Több család tanévkezdését segítette a Campona
  Iskolakezdés együtt! segélyakció
  A héten ér véget a tanszergyűjtő akció
  Bővítette tanszer kínálatát az Auchan
  Jótékonysági tanszergyűjtés
  Az alap tanszerekre is tízezreket költünk

További hírek ebben a kategóriában

A kifli.hu online élelmiszerkere...
Csődvédelmet kért a Peek & Clopp...
Élőben nézelődünk, és egyre több...
Az ALDI nemzetközi beszállítója ...