Hírek
23447 hír az adatbázisban
Indul a 20 éves jubileumi ‘Az Év Honlapja’ pályázat!
Marketinginfo.hu - 2021-08-13 16:07
Digitális

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 20. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

Az elmúlt év óriási léptékű digitalizációja és fejlesztési volumene kiterjesztette az online marketinget, ezért a kategóriáink is tovább bővültek a Hungarikum és az Ipari weboldalak lehetőségeivel. A Hungarikum kategóriát az Agrárminisztérium közreműködésével hirdetjük meg, melyben a díjak nyerteseit a szakmai elismerés mellett pénzjutalom is megilleti.

A jubileumi évben a honlapok mellett a digitális, fintech és technológiai fejlesztések kerülnek a középpontba. A Pénzügyminisztériummal és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen hívtuk életre "Az Év Technológiai megoldása" kategóriát, ahol a nyertesek a díj megszerzésével pénzbeli nyereményre is számíthatnak - mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Nagy örömünkre szolgál, hogy 'Az Év Honlapja' az elmúlt 19 évben 5.000 versenyzője közül több, mint 750 díjat adhatott át a magyar marketingeseknek, programozóknak és a vállalkozások vezetőinek. Az idei jubileum alkalmával arra biztatjuk pályázóinkat, hogy legyenek merészek és nevezzék be friss munkáik gyümölcsét a 28 kategória valamelyikébe.

Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen a korán ébredők a kedvezmény mellett a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2021. október 14-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon. A közönségszavazás pedig csupán egy kattintás, így a nevezők egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával.

Az ünnepélyes díjátadó 2021. novemberében lesz.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Startol \\\'Az Év Honlapja 2022\\\' Pályázat!
  Rekordszámú nevezéssel zárult a 20 éves jubileumi ’Az Év Honlapja’ pályázat
  Hosszabbít ‘Az Év Honlapja’!
  Megvannak 2019 legjobb honlapjai!
  Íme 2018 legjobb honlapjai!
  A 2017 legjobb honlapjai
  Kiosztották ’Az Év Honlapja’ jubileumi díjait
  2015 legjobb honlapjai…
  Tantárgy lett ’Az Év honlapja’ pályázat
  2014 Legjobb Honlapjai
  Kihirdették 2013 legjobb honlapjait

További hírek ebben a kategóriában

Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...