Hírek
22799 hír az adatbázisban
Juh- és kecsketenyésztés maximális egészséggel és odafigyeléssel! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-07-23 09:49
PR

Az erősödő mezőgazdaság káros vegyszerei szennyezik a vizeinket, az erdőket, ezáltal sajnos az állatok is ki vannak téve a negatív hatásoknak.

Egészségük megóvása érdekében használjunk huminsavtartalmú készítményeket!

Mi az a huminsav?

A huminsavak állóvizekben, agyagban, gyógyiszapban, istállótrágyában, valamint tőzegben és lignitben megtalálható anyagok. Gondoltad volna, hogy a tőzegpakolást már az ókori egyiptomiak is alkalmazták?

A juhfarmokon és juhistállókban a megfelelő gyarapodás és a jó tejhozam érdekében különböző minőségű szemestakarmánnyal és granulátumokkal kiegészített erjesztett szénával etetett állományt tartanak. Sajnos ebben az esetben is gyakran fordulnak elő anyagcserezavarok, amelyek akár végzetesek is lehetnek az állatok számára.

Ezek elkerülése érdekében szükséges az állatok szervezetének detoxikálása, az emésztés helyes működésének beindítása és az immunrendszer megerősítése.

A természetes Humac Farm magas huminsavtartalmú szerves készítmények rendszeres alkalmazásával akár felére redukálható a gyógyszerészeti készítmények használata, beleértve az antibiotikumokat.

Az élelmiszerek minőségének fontossága

Rendkívül fontos az állati eredetű termékek, mint a hús, tej, tojás megfelelő, kiváló minősége. A kiváló huminsavtartalmú készítmények használatával redukálható az állati szervezet méregterhelése, valamint az állati termékekben lévő toxinok mennyisége is.

Ennek köszönhetően az egész élelmiszerlánc egészségesebbé válhat, így a bárányhús, a juh- és kecskesajt és más állati eredetű termékek is jobb minőségűek lesznek.

A nyalósók pozitív hatásai

A nyalósók nem csak élvezetes tevékenységet jelentenek, de növelik a tejhozamot, és hatékonyan használhatóak számos betegség megelőzésére is.

Ugyancsak megelőző védelmet nyújtanak az anyagcserezavarok ellen. Hatékonyan csökkentik a gyulladások előfordulását és kiválóan támogatják az immunrendszert.

Az emésztőrendszer pH-értékének stabilizálása mellett a bél mikroflórájának összetételét is jótékonyan befolyásolják. Emellett továbbá ösztönzik a hasnyálmirigyenzimek termelődését és működését.

További hasznos humisavtartalmú készítmények

A Humac Farm magas huminsavtartalmú szerves-ásványi takarmánykiegészítői szintén remek segítséget nyújtanak állataink egészségének megőrzése érdekében.

Ezek a takarmányadalékok detoxikáló, antiszeptikus és immunstimuláló hatással rendelkeznek. Tartalmazzák az állatok számára szükséges, természetben előforduló ásványi anyagokat és nyomelemeket, mindezt az állati szervezet számára könnyen felhasználható kelát formában.

Előnye, hogy az állatok jóízűen látnak neki, nem kerülhet sor túladagolásra, és semmilyen káros mellékhatása sincs.

A Humac Farm Magyarország természetes készítményei elősegítik és megőrzik állataid egészségét és általános jóllétét. Válaszd a természetességet és a kiváló minőséget!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Segíts korosodó házi kedvenceden! (x)
  Helyes táplálkozással a klímaváltozás hatásai is mérsékelhetők
  Kispincészet borkülönlegessége lett Somló bajnoka

További hírek ebben a kategóriában

Rakj rendet az íróasztalod körül...
Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...