Hírek
23446 hír az adatbázisban
Milyen dísz kerüljön a falra és az ajtóra? (x)
Marketinginfo.hu - 2021-07-23 09:22
Design

A fali dekor és az ajtódísz megváltoztatja az otthon hangulatát. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány ötletet, melyek reméljük, hogy segítségül szolgálnak a dekorálás során.

Ha falat kell dekorálni, elsőre mindenkinek a képek és képkeretek jutnak eszébe. Elsőre talán egyszerűnek tűnik a megfelelő változatok kiválasztása, azonban korántsem az. Érdemes elegendő időt szánni a fotó és a helyiség hangulatához leginkább illő képkeret kiválasztására. A cél az, hogy az összhatás azt az érzést keltse, amit eredetileg ki szeretettek volna fejezni a képek és a keretek kiválasztása során.

Tükrök és faliórák - bátran helyezhetőek a falra mutatósabb darabok

Gyakran tükröket használnak a falak dekorálására, melyek egyébként is alapelemei minden otthonnak. Nem kell ragaszkodni a hagyományos darabokhoz, bátran helyezhetőek a falra mutatósabb változatok. Jó néhány esetben nemcsak dekorációs és funkcionális célokat szolgálnak a tükrök, hanem jelentős szerepet játszanak a helyiség tágításában és világosításában is.

A képek, képkeretek és tükrök mellett népszerű fali dekorációs elem a falióra. Napjainkban már tényleg széles kínálatból lehet választani. Népszerűek a fémből, a fából, illetve a bakelitből készült változatok. Sőt, ma már olyan faliórák is kaphatóak, melyeknél a számok helyettesíthetőek családi fotókkal. A faliórák között tényleg mindenki könnyedén megtalálja a számára legideálisabb darabot.

Felirat a falra - a dekoráció különleges formája

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban a feliratok falra helyezése. A feliratok, idézetek készülhetnek fából, de sok esetben fali matricaként kerülnek a felületre. Stílusos és látványos megoldás ez, mely minden otthon hangulatát feldobja. Sőt, akár motivációs hatásuk is lehet a mindennapokban.

Sikerült eldönteni, hogy milyen elemek szükségesek az otthoni falak dekorálásához? Akkor érdemes megnézni a DekorPlaza.hu-nál kapható fali dekorokat, itt egy helyen beszerezhetőek a stílusos tükrök, a lenyűgöző faliórák, illetve a különleges képek és képkeretek.

Érdemes mindig az adott évszakhoz igazítani

Az ajtódíszeknek különleges szerepük van, hiszen naponta egy-két alkalommal biztosan látjuk őket. Még akkor is, ha otthonról dolgozunk, hiszen a futárnak ajtót kell nyitni. Ráadásul a vendégek is ezt a dekorációt pillantják meg először, mikor vendégségbe érkeznek. Szóval az ajtó dekorálására is kiemelt figyelmet kell fordítani.

Manapság különleges ajtódíszek kaphatóak, amelyek készülhetnek fából, fémből vagy műanyagból. Érdemes mindig az adott évszakhoz igazítani, tavasszal a húsvéti ünnepre dekorálni, télen pedig a karácsonyra. Nyáron a vidám színeket célszerű előnyben részesíteni, az őszi hónapokban pedig a földszíneket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket lakásavató alkalmából? (x)
  Hogyan dekoráljuk az ablakot? (x)
  Miről ismerhető fel egy luxuskategóriás bejárati ajtó? (x)
  Díszpárna, ami életre kelti nappalinkat (x)
  Segítség! Nem tudom bezárni az ajtót! (x)
  A beltéri ajtók esetében is fontos a tervezés! (x)
  A falmatricákat nemcsak a falra ragaszthatod! (x)
  Egyedi megjelenést biztosító díszcsomagoló fóliák (x)
  Nő a dekorkozmetikumok értékbeli forgalma
  Új branding manager a DekoRatio élén
  Többet költöttünk dekorkozmetikumra tavaly
  Színes pláza bemutató
  Hatékonyabbá tehetők a járműhirdetések
  Dekor trendek szerint készül az Auchan
  Beköltözött Mexikó London belvárosába

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...