Hírek
22799 hír az adatbázisban
Remek praktikák a praktikus bőröndpakoláshoz! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-07-16 09:22
PR

Szinte már itt van az utazásod napja, és még mindig a bőröndbe próbálod betuszkolni a szükséges dolgokat? A túlsúly miatt aggódsz, vagy most először ülsz repülőre?

Összeírtunk néhány szuper tippet a súly- és helytakarékos pakoláshoz!

Gondold végig, mit viszel!

Az első és legfontosabb feladat az utazás megszervezése után egy lista írása arról, mi mindenre lesz szükséged az útra. Ha éjjel riadsz fel, hogy elfelejtesz valamit, a legjobb, ha a telefonod jegyzeteiben vezeted a listát, hogy bármikor hozzátehess új dolgokat.

Ha repülővel utazol, két listával készülj: egy a feladandó bőrönd holmijai és egy a kézipoggyászban lévő dolgok. Tapasztalt utazók javaslata alapján a kézipoggyászba mindig pakolj egy napi váltóruhát, ha esetleg késne, elveszne a bőröndöd.

A szelektálás kritikus pont, ezért törekedj a lehető legkevesebb ruhadarab és cipő pakolására. Válassz könnyen variálható darabokat, lábbeliből pedig bőven elegendő egy zárt cipő, egy szandál és egy papucs.

Próbáld meg szorosan feltekerve, egymás mellé tenni a ruhákat, így kevesebb helyet foglalnak és kevésbé gyűrődnek. A fehérneműket, zoknikat tedd a cipők belsejébe egy zacskóba csomagolva, hogy spórolj a hellyel. A vákuumzsák használata szintén megkönnyíti a helytakarékossági problémákat!

Fő a biztonság

Szintén követendő és észben tartandó szabály, hogy iratokat, nagy értékű tárgyakat ne tegyél a feladandó bőröndbe, hanem legyen veled a kézipoggyászban. 100 ml-nél nagyobb folyadékokat azonban csak a feladandó bőröndbe tehetsz, ezért figyelj az üvegek jó záródására.

Jelöld meg a bőröndöd egy stílusos és egyedi bőröndcímkével a Holidayshop.hu-tól, hogy ne keverd össze senkiével. Ha üzleti útra mész, kimondottan kellemetlen meglepetés lehet, ha elkeveredik az öltönyöd vagy kosztümöd!

A feladandó bőröndödet úgy tudhatod a leginkább biztonságban, ha eleve számzárral vagy TSA zárral ellátott típust veszel, illetve vásárolhatsz külön ilyen típusú laktokat is.

Indulás előtt érdemes irataidról fénymásolatot készíteni, hogy ezeket magaddal tudd vinni, míg az eredeti iratokat jól elzárhatod a szállásod széfjébe.

További praktikák

Törékeny dolgokat, például parfümöt alaposan, ruhába becsomagolva vagy a cipőbe a zokni mellé érdemes pakolni. A kedvenc sminkpalettába pedig tegyél vattakorongokat, hogy azok ne sérüljenek meg a rázkódás során.

Laptopot és tabletet úgy helyezz el a kézipoggyászodba, hogy azt ellenőrzéskor könnyedén ki tudd venni és vissza is tudd tenni. Sok értékes perc mehet el a reptéren a kutakodással, nem is beszélve a mögötted álló türelmetlen utasokról!

Ha meleg helyre mész, legyen nálad mindig készpénz, az irataid, naptej, napszemüveg, kalap, szúnyogriasztó, gyógyszerek és sebtapaszok!

A Holidayshop.hu gondoskodik arról, hogy egy helyen beszerezhesd az utazáshoz szükséges kellékeket! Válaszd a biztonságot, minőséget és a praktikát változatos és széles kínálatukból, és ne legyen gondod a nyaralás vagy üzleti út során semmire!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Gyerekkel utazna külföldre a koronavírus alatt? Megmutatjuk a lehetőségeket! (x)
  Újabb hűségakció a a SPAR-nál
  A Samsonite új projektje
  Szekszárdon bővít a Samsonite
  Prémium bőröndök a SPAR új hűségakciójában
  Nőtt a Samsonite
  Új csarnokot épít Szekszárdon a Samsonite
  Bőröndökkel kommunikál a KLM

További hírek ebben a kategóriában

Rakj rendet az íróasztalod körül...
Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...