Hírek
22800 hír az adatbázisban
Csempéssz luxust a fürdőszobába! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-07-10 10:21
PR

Játsszunk egyet! Gondolj vissza a legutóbbi öt film- vagy könyvélményedre! Ha volt benne fürdőszobai jelenet, akkor valószínűleg két variáció merült fel.

Kádjelenet: amikor a főhős egy fárasztó nap, egy nehéz tárgyalás, egy rosszul sikerült randi után enged magának egy kád forró vizet, magához vesz egy pohár (rosszabb esetben üveg) bort, és kifújja magát. Ellazul, megnyugszik, lecsendesül.

Zuhanyjelenet: egy baleset, egy drámai pillanat után a főhős beáll a zuhany alá, és csak folyatja magára a vizet hosszú perceken (rosszabb esetben órákon) át. Lemossa magáról a megrázkódtatást, a sokkhatást.

Le a sztereotípiákkal!

A SzaniterOnline.hu csapata ezt a két jelenetet hivatott árnyalni. Termékeikkel mi magunk is kipróbálhatjuk, hogy a zuhanyzás nem a drámai vagy épp puritán pillanatok tartozéka. Egy jól felszerelt fürdőszobában a zuhanyzás felér egy wellnessélménnyel.

Ha éppen most tervezed álmaid fürdőszobáját, akkor épp kapóra jön ez a cikk. Biztosan sokat töprengsz azon, hogy hova mi kerüljön, legyen-e csak kád vagy csak zuhanykabin.

Persze jó dolog a fürdőkád, és ha a hely mérete engedi, akkor persze legyen zuhany és kád is, de ha csak az egyiknek marad hely, érdemes fontolóra venni a zuhany választását a SzaniterOnline.hu-tól.

Miért jó zuhanyozni?

Túl azon, hogy kevesebb ideig tart, és kevesebb vizet használsz el vele, vagyis időhatékony és környezetbarát tisztálkodási mód, még egy hatalmas élmény is lehet, ha megfelelően választod ki a zuhanyzó elemeit.

A klasszikus zuhanyszetteken és kézi zuhanyokon túl ma már teljes zuhanyrendszereket és paneleket is vásárolhatunk, melyek egészen extra funkciókkal is szolgálják nem csak kényelmünket, de egészségünket is.

Milyen extrákat tud adni egy zuhanysarok, amit a SzaniterOnline.hu szakembereinek a segítségével is összeállíthatsz?
 
  • Masszázsfunkció: ami aztán tényleg a wellnessfürdők élményét nyújtja akár egy álmos téli reggelen, akár egy forró nyári nap estéjén.
  • Szabályozható, állítható erősségű vízsugár: fokozza a keringésünket, jót tesz bőrünknek és az ereinknek.
  • LED-es világító funkció: hogy minden érzékszervet bevonva erősítse a zuhanyzás okozta örömöt.

Vízkő-eltávolító rendszerek: hogy ne kelljen órák hosszat ecettel és különféle vegyszerrel varázsolni, hogy újra ugyanúgy folyjon a víz.

Jól látjuk, hogy máris megjött a kedved a saját zuhanysarkod kialakításához?

Mindent egy helyről!

Ha belevágsz az átalakításba, átépítésbe, fontos tanács: ha lehetséges, mindent egy helyről szerezz be, hogy minden szerelési tartozék, zuhanytartó elem összeillő legyen, és kiváló minőségű.

Évtizedekre meghatározza ez a döntésed a napjaid egész jelentős részét, hiszen a fürdőszobában kezdődik és végződik minden nap. Miért vágynál kényelmetlenségre és bosszankodásra, ha a tiéd lehet az elérhető áron beszerezhető luxus? Ugye, te sem tudsz kifogást találni?

Akkor már csak a választás és a rendelés van hátra, és már élvezheted is a wellness életérzést az otthonodban!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A szennyestartó is lehet egy ízléses kiegészítő! (x)
  Felfrissítenéd a fürdőszobád? Mutatjuk, hogyan! (x)
  Milyen bútor kerüljön a fürdőszobába? (x)
  Így érdemes kiválasztani a fürdőszobába szánt lámpákat (x)
  Körkádat vásárolnál? Segítünk a választásban! (x)
  Indul a SPAR új hűségakciója
  ESPRIT tendert nyert az Extreme

További hírek ebben a kategóriában

Rakj rendet az íróasztalod körül...
Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...