Hírek
22799 hír az adatbázisban
Válasszon tartós szivacsos franciaágyat a Jakubi.hu-tól (x)
Marketinginfo.hu - 2021-06-22 09:31
PR

Életünk során évtizedeket töltünk a négy fal között. Ha összeszámolnánk, ennyi időt tenne ki az otthonunkban, iskolában vagy munkahelyünkön, illetve boltokban eltöltött idő.

Ebből nagyjából negyed évszázadot töltünk alvással, amihez értelemszerűen legtöbbször a hálószobánkat és az ágyunkat használjuk. Hiszen pihenni kényelmes szivacsos franciaágyban vagy matracon az igazi.

Válasszon nagy ágyat

A gyerekek többnyire testméretükhöz igazodó kiságyban alszanak, de ahogy nőnek, egyre jobban szeretnek nagyobb ágyba feküdni. Felnőttként ritka, hogy nem franciaágyat választunk otthonukba, hisz mindannyian szeretünk kényelmesen aludni. Akár van párunk, akár nincs, mégiscsak a kényelem az úr.

A kétszemélyes ágyak sokfélék, és nagy különbségek lehetnek köztük méret, súly és kényelem terén. Attól függően, milyen kialakítást kedvel ágykeretek, boxspring magasított ágyak és franciaágyak közül is választhat. A Jakubi.hu többféle szivacsos franciaágyat kínál 120-200 cm szélességben. Ha nincs elegendő hely a szobában, válasszon fix helyett ágyneműtartós kivitelt, amiben plusz tárolóhely található.

Mit választana?

A legegyszerűbb kivitel az ágykeret, amibe külön kell matracot venni. Ez könnyen alakítható az igényekhez, és egyszerűbb a cseréje is. A rugós fekvőfelületű magas ágy fejedelmi kényelmet nyújt. Extra magas matracán felül süppedős fedőmatraccal kerül a kínálatba, ilyen azonban bármelyik ágyra vásárolható.

Ehhez képest a vázra épített szivacsos franciaágy egy komplett ágy. Általában hangsúlyos fejtámlával és könnyen tisztítható szövet- vagy műbőr huzattal kerül kivitelezésre. A matraccal egybeépített szerkezet nehéz, fekvőfelülete keményebb rugózású, de a kárpitosok egyértelmű kedvence.

Szivacsos fekvőfelület nagy igénybevételre is

A szivacsos franciaágyak teljes fekvőfelülete nagy sűrűségű, kemény, mégis kényelmes szivacsból készül. Legalább 10 cm magasat érdemes választani, ami személyenként közel 100 kg súllyal is bírja a strapát. Masszív anyaga keményebben rugózik, ezért ideális az egészséges alvópozíció felvételéhez és megtartásához.

A bevarrt szivacsmatrac kényelmes pihenést nyújt, a szövet pedig hosszú időn keresztül kiszolgálja a család igényeit. Nem foltosodik vagy nyúlik, emiatt nem is szükséges ágytakaróval letakarni, elég az ágyneműt levenni róla, máris egy letisztult ágyat kapunk, amit bátran vállalhatunk vendégeink előtt.

A választható mintás fejrész az ágyak legimpozánsabb része. A hangsúlyos, puha fejtámla megadja az ágy hangulatát, és kényelmes nekidőlni. Olvasás, tévézés közben jól támaszt, és még a falat is védi. A Jakubi.hu ágyainak változatos formájú fej- és lábvégei minden stílusú otthonban megállják a helyüket, legyen az modernebb vagy rusztikusabb hangulatú. A fából és bútorlapból készült vázszerkezet pedig kivételesen erős és tartós, amit lábak tesznek még kecsesebbé.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Így tehető kényelmessé és biztonságossá a babaágy (x)
  Kanapé két személyre (x)
  Egyedi reklám a Premier Outletnek
  Nappal plakát, este ágy

További hírek ebben a kategóriában

Rakj rendet az íróasztalod körül...
Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...