Hírek
23446 hír az adatbázisban
Tűnjön ki a termékével fémgőzölés segítségével! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-06-17 09:28
Design

Azt bizonyára tudja, hogy milyen fontos egy termék csomagolása, de vajon ismeri-e a fémgőzölés előnyeit is? Ebben a cikkben leírom Önnek, mit érdemes tudnia mindkettőről, ha saját márkás terméket dobna piacra.

A csomagolás, a design nagyon fontos

Jó bornak nem kell cégér, szokták mondani. Azonban ez egy téves megállapítás, ugyanis ma már közel sem elég az, hogy ha valami jó. Épp ennyire fontos az is, hogy vásárlócsalogatóan nézzen ki. Ha nem akad meg rajta az ember tekintete, ha nem tetszetős a csomagolása, akkor nem is fogják megvenni. Egy jó design az alapja az eladásnak. Olyan design kell, amin megakad a tekintet, ami vágyottá teszi a termékünket a célközönség számára. Épp ezért nem mindegy, hogy milyen csomagolással dolgozunk, ha saját márkás terméket akarunk piacra dobni.

A fémgőzölés egyedivé teszi termékét

Egy kiváló lehetőség a fémgőzölés, mert ezzel garantáltan egyedivé tudjuk tenni a termékünket. Ráadásul a végeredmény megakasztja a szemet, ami az egyik legfontosabb egy új termék esetén. De mi is ez az eljárás tulajdonképpen, aminek köszönhetően a terméke csomagolása egyedi, tartós és akár csillogó is lehet?

Maga az eljárás úgy néz ki, hogy fémrészecskéket hevítenek a kívánt felületre vákuum segítségével. Ezzel különböző anyagoknál történik meg az adott anyag magasfényű fémbevonása. Ezt egy hűtés követ, mely által láthatóvá válik az eredmény, ami egy olyan réteg lesz, mely szép, fényes és csillogó. Majdnem olyan, mintha krómozva lenne, csak más a színe. Ráadásul ez a felület további réteget is kaphat, akár címke, direkt UV nyomtatás, szita- és tamponnyomás által is.

Ha Önt is meggyőzte ez az eljárás, illetve főleg annak végeredménye, akkor keresse az Allinpackaging.hu-t, ahol elkészítik Önnek. Ráadásul náluk egy helyen, kiváló áron, akár kis darabszámmal is beszerezheti csomagolását, flakonjait, tégelyeit a termékéhez.

Milyen felületen és milyen színekben alkalmazható a fémgőzölés?

Számos felületen kiválóan alkalmazható ez az eljárás. A már említett Allinpackaging.hu oldalán is sok erre alkalmas tégely, tubus, flakon rendelhető. A fémgőzölés működik műanyagon, fémen és üvegen is. Azonban pl. HDPE alapanyagú csomagolóanyagokon nem.

Érdekesség, hogy általában arany, ezüst, bronz és metál színekben kérik az alkalmazását. Ugyanakkor további kb. 10 színben lehet még kivitelezni, így érdemes végiggondolni, hogy milyen színnel mutatna a legjobban az Ön termékein.

Most már csak Önön múlik

Ha a terméke kiváló és a design is, akkor már csak Önön múlik, hogy mennyit tud eladni a termékeiből. A profi fémgőzölt terméke szinte eladja majd magát. De tényleg csak szinte. Kelleni fog egy profi marketingkampány, hogy megismerjék a termékét. A honlap az alap, ahogy a közösségi platformok is. Végig kell gondolnia a disztribúciót. Közvetlen végfelhasználóknak fog értékesíteni, vagy viszonteladóknak is? Mivel teszi jobbá az ember életét? Lényeges!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Nestlé beruház a csomagolási megoldások fejlesztésébe
  Az Ooops! márka paradigma
  Kevesebb műanyag a Lidl-nél
  A P&G 11 márkával csatlakozik a TerraCycle-höz
  A Lenor termékek csomagolása újrahasznosított anyagból
  A Tesco kivonja a nem újrahasznosítható csomagolásokat
  A Pöttyös szívecskés csomagolásban
  Fenntartható csomagolási rendszer a UPS- és a Loop-tól

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...