Hírek
22800 hír az adatbázisban
Pár jó tanács az esküvőd előtt, amit érdemes megfogadnod! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-05-20 09:09
PR

Mindenki életében egyszer eljön az a pillanat, amikor tudja, hogy révbe ért és valóban ott van, ahol lennie kell, amellett, aki mellett biztonságban és szeretve érezheti magát.

Amennyiben úgy érzitek, hogy egymásban megtaláltátok a nagy Őt, hogy a másik nélkül már nem tudnátok leélni az életeteket, hogy minden reggel csak a másik arca lebeg a szemetek előtt, akkor nem érdemes elfecsérelni az időtöket.

Ekkor nem érdemes túl sokat gondolkozni, bele kell csapni a dolgok közepébe és megállapodni életed szerelme mellett. Amennyiben már túl vagytok a kezdeti felismerésen, megtörtént a lánykérés és már az esküvőt tervezgetitek, akkor biztosan szépen lassan előkúsznak azok az aggályok, amelyek nem hagynak nyugodni a Nagy Nap kapcsán. Van azonban erre pár olyan jó tanácsunk, amelyet érdemes megfogadni annak érdekében, hogy minden tökéletesen alakuljon.

Engedd el és lazíts!

Bizonyára senki sem érkezett nyugalommal az esküvőjére, mindenkiben benne voltak az aggodalmak és tartottak attól, hogy ami tönkremehet az tönkre is fog menni. Azonban nem kell ezt olyan vérkomolyan venni, hiszen mindannyian emberek vagyunk, és pont a hibáink tesznek azzá, akik vagyunk. Amennyiben beüt egy váratlan esemény, hidd el, meg fog oldódni és a végére egy jó kis sztori fog kisülni belőle, amelyet még sokáig mesélhettek a gyerekeiteknek.

Nem véletlen, hogy ott álltok most egymás mellett, hiszen ha úgy tetszik, így rendelte a sors, és a vonzás törvénye alapján megtaláltátok a párotokat, aki kiegészít benneteket, és aki által egy teljes egésznek érezhetitek magatokat. Az esküvő megtervezése, megszervezése, majd lebonyolítása nem egyszerű feladat, még a profik számára sem. A legideálisabb, ha van egy segítő, mondjuk egy ceremóniamester személyében, aki leveszi a válladról a terhet és ott segít, ahol tud. Így nem érdemes izgatni magadat azon, hogy mi lesz, ha... élvezd azt, ami éppen történik, és használd ki minden előnyös velejáróját.

Hasznos tippek és tanácsok

Amennyiben még mindig nem sikerült megnyugtatnunk, akkor itt van pár kifejezetten komoly(talan) jó tanács, amelyek betartásával garantáltan tökéletes lesz a menyegző, valamint a hátralévő közös életetek is.

Ne adjatok a látszatra, ne akarjatok senkinek se megfelelni, akárhány évesek is vagytok, nyugodtan elkaphatjátok nyelvvel a hulló hópelyheket akár az egész násznép előtt is! Amennyiben a plusz kilók és ráncok miatt aggódtok, akkor nyugodtan szelfizzetek fekve. A gravitáció segítségetekre lesz abban, hogy elkészüljenek a legideálisabb esküvői fényképek.

Táncoljatok meztelenül és hagyjátok, hogy testetek minden egyes porcikája lötyögjön! Persze mindezt ne a násznép előtt tegyétek meg, hanem otthon, amikor végre már kettesben vagytok és ledobálhattátok magatokról a zavaró ruhadarabokat. A legfontosabb pedig, hogy sose told, nyomd vagy feszítsd! Csak engedd el és dőlj hátra! Élvezd a pillanatot!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan lesz tökéletes az esküvői dekoráció? (x)
  Provident kölcsönök szabad felhasználásra
  Mik a legromantikusabb esküvői helyszínek az országban? (x)
  Különleges MINI egy különleges alkalomra
  Az érzelmekre igyekszik hatni a Béres
  Jót tett a hercegi esküvő a londoni kereskedelemnek
  Herendi porcelán a hercegi esküvőre

További hírek ebben a kategóriában

Rakj rendet az íróasztalod körül...
Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...