Hírek
22754 hír az adatbázisban
Milyen bútor kerüljön a fürdőszobába? (x)
Marketinginfo.hu - 2021-05-19 13:03
PR

Nem véletlen, hogy a fürdőszobabútor kiválasztása dilemmát szokott okozni mindenkinek. A fürdőszobabútor esetében, mint minden bútornál, a rendelkezésre álló hely határozza meg alapjaiban a lehetőségeket.

A méreten kívül természetesen még számos egyéb szempontot figyelembe kell venni a fürdőszobabútor beszerzése során. Mutatjuk, hogy melyek ezek!

Fontos, hogy a fali vagy a mosdó alatti szekrény, illetve a mósdópult ne csupán stílusos megjelenést nyújtson, hanem praktikus tárolóként is funkcionáljon. Szóval ezek a bútorok biztosítsanak helyet mindennek, amire szükség lehet a fürdőszobában.

Nemcsak az anyaghasználat fontos, hanem a ragasztás is

Kizárólag olyan bútort érdemes fürdőszobába helyezni, mely jól tűri a párát és a nedvességet. Javasolt olyan fürdőszobabútorokat választani, melyek impregnált, préselt faforgácslapból készülnek, melynek köszönhetően maximálisan helyt állnak a nedves fürdőszobai környezetben. A fürdőszobabútorok esetében nemcsak az anyaghasználat fontos, hanem a ragasztás is.

Érdemes olyan bútort választani, melynek ragasztása speciális, teljesen eltömíti a pórusokat és így garantálja, hogy teljesen vízállóvá váljon a bútor. Mindemellett a zárra is érdemes figyelmet fordítani, hiszen csakis a kiváló minőségű zárak tudják a fürdőszobabútor teljes élettartama alatt garantálni a gondtalan nyitást és zárást.

Tükrös szekrényekkel nagyban növelhető a tér

A kisebb alapterületű fürdőszobákban a tükrös szekrényekkel jól növelhető a tér. Szintén a kisebb fürdőszobákban nyújthatnak praktikus megoldást a lekerekített sarkokkal rendelkező bútorok, melyekkel jelentős hely spórolható.

Az összhatás érdekében fontos, hogy a bútorok mellé kiváló minőségű kerámiából készült mosdó kerüljön, mely magas ellenállóképességgel bír és könnyen tisztán tartható. Mindemellett elengedhetetlen, hogy ugyanúgy eleganciát sugározzon, mint a fürdőszoba többi berendezése. Továbbá minden bútor esetében fontos, hogy a gyártó garanciát vállaljon.

Egy centiméteres tévedés is komoly gondot okozhat

A fürdőszoba berendezési stílusának meghatározásakor, illetve a bútorok kiválasztásakor ügyelni kell arra is, hogy illeszkedjen a ház vagy a lakás stílusához is. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a bútorok kiválasztásakor gondos körültekintést igényel a mérés, hiszen már egy egycentiméteres tévedés is komoly gondot okozhat.

Továbbá a fürdőszobabútorok kiválasztásakor arra is ügyelni kell, hogy jól tisztíthatóak legyenek. Amennyiben nincs idő a bútorok összeválogatására, érdemes lehet termékcsaládban gondolkodni, hiszen ebben az esetben biztos, hogy minden passzol mindennel. Mindemellett a nyitható elemeknél külön kell figyelni arra a tervezés során, hogy hova helyezhetőek el anélkül, hogy a használatuk során ütköznének valamibe.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A szennyestartó is lehet egy ízléses kiegészítő! (x)
  Felfrissítenéd a fürdőszobád? Mutatjuk, hogyan! (x)
  50 négyzetméternyi design (x)
  Kanapéárak a realitás talaján (x)
  Csempéssz luxust a fürdőszobába! (x)
  Így lesz hatékonyabb az irodai tárolás (x)
  Tehertaxi, avagy így szállíttassa el egyetlen bútorát (x)
  Így érdemes kiválasztani a fürdőszobába szánt lámpákat (x)
  Körkádat vásárolnál? Segítünk a választásban! (x)
  Négy oktatási intézmény nyert az MVM okosbútor-pályázatán
  Újrahasznosított reklámponyvából készült bútorok
  Indul a SPAR új hűségakciója
  ESPRIT tendert nyert az Extreme

További hírek ebben a kategóriában

Tájékozódj biztos forrásból az a...
Milyen tartozékokat érdemes besz...
Így válassz pelenkázó alátétet (...
Te elégedett vagy a dohányzóaszt...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...