Hírek
23416 hír az adatbázisban
Kerti tárolók: praktikum és rend minden méretben (x)
Marketinginfo.hu - 2021-04-26 06:36
PR

A szerszámos házak és tárolók nagy előnye, hogy elrejtik az összes eszközt és kelléket, mely a kert karbantartásához szükséges, így a kert rendezett és letisztult képet mutathat.

Amellett, hogy nincs minden szem előtt és útban, arra is kiválóak, hogy segítségükkel kialakítsa saját rendszerét.

Gondoljon csak bele, milyen egyszerű lenne, ha mindennek tudná a pontos helyét, és többé egy percet sem kéne keresgéléssel töltenie. A szerszámos házak és kerti tárolók pont ezt az egyszerűséget biztosítják Önnek.

A saját kert örömei

Egy saját kert nagy előny, ugyanakkor extra karbantartási feladatokat igényel, melyekhez különböző eszközök kellenek. Ezek ugyanakkor többnyire nincsenek napi használatban, így gyakran előfordul, hogy vagy állandóan útban vannak, vagy valaki egyszerűen félreteszi őket az útból, és persze pont akkor nincsenek meg, amikor éppen szükségünk lenne rá. A kisebb szerszámok nem is feltétlenül jelentenek akkora problémát, mint a kerti gépek, amiknek jellemzően nem tesz jót, ha folyton a szabad ég alatt vannak.

Az elmúlt évek során egyre több kertben bukkantak fel a különböző méretű és anyagú szerszámos házak és tárolók a fenti problémák megoldására. Anyagválasztékukat és kialakításukat tekintve ezek jellemzően UV-, fagy- és hőállók, valamint strapabírók, hiszen egyre változóbb időjárási körülményeknek kell megfelelniük.

Méret és forma

A kínálat az egészen kis méretű tárolóládáktól kezdve az egészen nagy méretű tárolóházakig tart, így a rendelkezésre álló terület és az elpakolni kívánt tárgyak mennyiségétől függően mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb terméket. Ha Önnek is fontos a praktikum és a rendezettség, tekintse meg a Kerti Bútor Webáruház kerti tárolóit, és szabadítson fel egy csomó helyet a ház körül!

Választhat például a kerti garnitúrájához tökéletesen illő műrattan kerti tárolókat a párnák, kerti játékok vagy épp a kertészkedéshez szükséges eszközök tárolásához. De léteznek már kifejezetten a kerti bútorok kiegészítőjének szánt kerti hűtőládák is, melyből kényelmesen újratölthetjük poharainkat akár a kert háztól legtávolabb eső sarkában is. Ez az igazi gondtalan kikapcsolódás!

Vannak olyan műanyag kerti padok is, amelyek felhajtható ülőfelülete alatt egy tárolórekesz helyezkedik el, ami egy igazán helytakarékos és praktikus megoldás. A különböző méretű kerti szekrények mellett pedig már tárolóval ellátott grillasztalokat is találhatunk.

Ekkora választék mellett nem csoda, hogy az elmúlt évek során a kerti házak és tárolók szinte már alapvető kiegészítővé és dekorációs elemmé váltak. Mindez mondjuk nem egy túl meglepő fordulat olyan termékektől, amik egyszerre praktikusak, hasznosak és esztétikusak.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az ültető hasznossága a kertben (x)
  Ismerd meg az elektronikai szerszámokat (x)
  Legyél te a szomszéd, akinél a fű zöldebb! (x)
  Hol és hogyan rendszerezzük szerszámainkat? (x)
  Gyephézagos térkő: hogy megmaradjon a zöldfelület is (x)
  Robotfűnyíró a tökéletesen nyírt pázsitért (x)
  Szakértői tippek a vályogozáshoz (x)
  Hogyan lehet bemérni a csőtörés helyét? (x)
  Kertészkedjen együtt a család! (x)
  Dísznövényeket népszerűsítő kezdeményezés indult
  Tudjon meg mindent a méhpempőről! (x)
  Milyen kerti szerszámok legyenek a fészerben? (x)
  Amit a teraszmelegítők elhelyezéséről tudni érdemes (x)

További hírek ebben a kategóriában

Korszerű klímatechnika – h...
Időtálló, gyönyörű kerítés WPC-b...
Közeleg a nyár, milyen árnyékoló...
Miért érdemes luxusapartmanházba...