Hírek
23448 hír az adatbázisban
A legfrissebb animációs hírek nem csupán gyerekeknek (x)
Marketinginfo.hu - 2021-04-22 10:11
Digitális

Gonosz sztereotípia azt gondolni, hogy az animációs filmek és sorozatok csupán gyermekeknek készülnek. Megannyi készítő fejében ott vannak a szülők is, amikor egy-egy epizódot megírnak.

Szkeptikus vagy a rajzfilmekkel kapcsolatban? A következő sorok után nagy valószínűséggel meg fog változni a véleményed! Találhatsz némi ajánlót, a már animációs filmek és sorozatok rajongóinak pedig eláruljuk, hogyan és hol találhatnak friss információkat kedvenc hobbijukkal kapcsolatban!

Tarts velünk Te is!

Miért van oda annyi felnőtt a rajzfilmekért?

Az a helyzet, hogy sokan kamaszkoruk kezdetén egyenesen elutasítják az animációs műveket, mondván, "ezek gyerekeknek valók", pedig nagyon sok készítő úgy írja a forgatókönyvét, hogy az elkészült film vagy épp sorozat nézhető legyen a szülők és felnőttek számára is.

Vannak, akik rejtett poénokat írnak a szövegekbe, de nem egy olyan sorozat van, amelynek részei sokkal inkább szólnak a felnőtteknek, mint gyermekeknek. Ilyen például a South Park, amely évtizedek óta borzolja a kedélyeket, vált ki vitát olyan körökben, ahol egyébként nem merülnének fel rajzfilmekkel kapcsolatos kérdések.

Szorosan másodikként követi ezt a vicces animációt a Family Guy, amely már inkább nézhető fiatalabbakkal is, bár továbbra sem ők a célközönség. A Rick és Morty, na meg a Simpsons valahol a gyerek- és a felnőtt tartalom között helyezkedik el.

A felnőtteket célzó animációk egyre több és több rajongót gyűjtenek maguk köré, ám nem is gondolnád, mennyien rajonganak a legújabb Disney és Pixar animációkért! Ugyan ezeknek általában a gyerekek és családok a célközönsége, mégis sok felnőtt megszereti őket. Hogy miért? Mert legtöbbjük mögöttes tartalma megérinti a felnőttek lelki világát. Míg a gyerekek Elsa varázserejétől varázsolódnak el, addig a szüleiket az Anna és nővére közötti kötelék emlékezteti saját testvéri kapcsolatukra.

Te már rákattantál az animációs műsorokra?

Nehéz dolga van annak, aki igazán vágyik a legújabb információkra. Ez nem véletlen, az ilyen bejegyzéseket sajnos egyáltalán nem tolja a képünkbe egyetlen közösségi médiás felület sem, hiszen az algoritmusok nem a felnőtteket célozzák az ilyen tartalmakkal.

Egy logikusan rendszerezett hírgyűjtő oldalon azonban, ahol rendszeresen frissítik a tartalmat, mindig megtalálhatod a legfrissebb információkat. Mi például innen tudjuk azt is, hogy miről fog szólni a Resident Evil, és hogy mit érdemes nézni a Rick és Morty mellett!

A tökéletes este

Az animációs sorozatok mellett jobban esnek a finom falatok, segítenek kikapcsolódni és elfelejteni arra a rövid időre a nap fáradalmait, sőt akár el is álmosíthatnak. Hiába volt borzalmas minden pillanata a napodnak, egy rajzfilm előtt ülve szépen lassan minden negatív érzés képes távozni a lelkedből, ha igazán átadod magad a történetnek!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kulisszatitkok az animációs videód készítése kapcsán (x)
  Reklámdíjat nyert a WWF filmje
  Kampányvideó a MITTE-től
  Animációs reklámfilmek készültek a Tesconak
  Animációs film meséli el a „Lego Sztorit”
  Animációs filmeket tendereztetett a PSZÁF

További hírek ebben a kategóriában

Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...