Hírek
22709 hír az adatbázisban
Íme néhány tanács kézszárító vásárlása előtt (x)
Marketinginfo.hu - 2021-04-20 15:53
PR

Ha mint üzemeltető, kézszárító vásárlásán gondolkozol, fontos, hogy olyan készüléket válassz, amellyel nem csak Te, hanem azok is maradéktalanul elégedettek legyenek, akik a mosdót használják.

Nem könnyű manapság eligazodni a sok típus között, és nem mindegyik fajta készülék jó bármely mosdóba. Pár tippel azonban segítjük a választást.

Fejlett technológia a kézszárításban

Kézszárítók már évtizedek óta léteznek, ám a technika fejlődésével párhuzamosan egyre korszerűbb és kisebb áramfelhasználású berendezések kerültek napvilágra. A mai legfejlettebb eszközökben már HEPA szűrő és UV fény is van, így segítik a valóban hatékony és kórokozómentes kézszárítást. Míg a HEPA szűrő megszűri a levegőben található baktériumokat, addig az UV fény fertőtlenítő hatását kifejtve öli meg a baktériumokat és a vírusokat.

A korábbi, nyomógombbal bekapcsolható kézszárítók helyét egyre inkább átvették azok a berendezések, amelyeket érintés nélkül is lehet használni. Ezenkívül kisebbek is lettek a készülékek, ami a mosdók helykihasználása szempontjából pozitívum.

Erős igénybevételre ajánlott kézszárítók

Nem mindegy, hogy egy kávézó vagy egy forgalmas bevásárlóközpont mosdóját szeretnénk felszerelni egy kézszárítóval. A nagy forgalmú mosdókba érdemes olyan berendezést választani, amely a leggyorsabb szárítást végzi.

Ha erre a célra egy légpengés kézszárítót választunk, a lehető legjobb döntést hozzuk meg. Ez a típus ugyanis higiénikusan szárít, és a gyors szárításkapacitása mellett még biztosak lehetünk abban, hogy nagyon időtálló is. A motorja akár tíz évig is üzemel. Ezenfelül a már fent említett HEPA szűrővel és UV fénnyel is rendelkezik.

A mosdók egy bevásárlóközpontban hamar túlzsúfoltak lehetnek, ennek az egyik oka a kézmosásra és kézszárításra fordított hosszú idő. Az alapos kézmosáson és annak idején nem szabad változtatni, azonban a kézszárítást ezekkel a légpengés szárítókkal 7-10 másodpercre lehet redukálni.

A kevésbé ellenőrizhető helyekre vagy iskolák mosdóiba érdemes rozsdamentes acélból készült kézszárítót tenni, amely ellenállóbb az esetleges külső behatásoknak.

Kevésbé forgalmas és kis területű mosdók

Egy kisebb étterem vagy egy kávézó mosdója nem olyan gyakran látogatott, hogy indokolt volna a nagy teljesítményű kézszárító. Ezekre a helyekre javasolt olyan szénkefés motorral rendelkező készüléket beszerezni, amely 10-15 másodperc alatt szárítja meg a kezet. Az alkatrészek ebben a verzióban is kitűnőek, így évekig jó hasznát vehetjük.

Gyakran probléma, hogy egy kisebb mosdóba nehéz elhelyezni egy kézszárító berendezést. Jó hír, hogy erre a problémára a gyártók kifejlesztettek egy olyan készüléket, amely mérete megegyezik egy kéztörlő adagolóéval.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Díjmentes elemek az autód kötele...
A Vajda-Papír újabb gyáregysége
Ismerd meg az elektronikai szers...
Felfrissítenéd a fürdőszobád? Mu...