Hírek
23416 hír az adatbázisban
Ezért jó választás a Gumitop.hu, ha autógumit vásárolnál (x)
Marketinginfo.hu - 2021-04-20 14:45
Kereskedelem

A téli gumi vásárlása gondos odafigyelést igényel, hiszen mindenki szeretne úgy útra kelni autójával még a legzordabb időjárási körülmények között is, hogy oda is érjen úti céljához.

A megfelelő abroncsok kiválasztásánál fontos szempont, hogy kellően rugalmasak legyenek, megfelelő tapadást, úttartást biztosítsanak. Na és persze az sem árt, ha megfizethető az áruk.

Megbízható téli gumik megbízható vállalkozástól

Megfigyelhető, hogy mind az őszi, mind a tavaszi gumicserék ideje táján friss hirdetések százai árasztják el a különféle közösségi oldalakat, online piactereket. A cégek és magánszemélyek reklámjainak zajában az ember kapkodja a fejét: kit válasszon?

Nos, a magánszemélyek hirdetéseiben mindig benne van az a buktató, hogy kérdéses, az eladó fél kellő részletességgel írja-e le az áruba bocsátott gumi állapotát. Valóban sérülésmentes? Tényleg azok a gumik szerepelnek a képen, amiket megpróbál az illető eladni? Valóban olyan a profilmélysége az adott gumigarnitúrának, mint amennyi az adatlapon szerepel? Megannyi kérdés, melyekre a választ sok esetben már csak a gumik ellenértékének kifizetését követően lehet megtudni.

Kevésbé kockázatos, ha az ember cégtől vásárol téli gumit. Persze a különböző vállalkozások között óriási különbségek vannak, mind ügyfélkezelés, mind ár, mind a termékek minősége kapcsán, ezért nem árt egy kicsit utánanézni, az adott cég milyen múlttal rendelkezik.

Ebben verhetetlen a Gumitop.hu

A cég több mint 25 éves múlttal rendelkezik. A családi vállalkozás 1994-ben kezdte el működését Martonvásáron, amely Budapest és a Velencei-tó között található város.

A cég autógumik értékesítésén túl más autóalkatrészek értékesítésével, autószervizzel is foglalkozik, sőt, műszaki vizsgabázisként is funkcionál. A gumiszerviz az egyik legrégebbi szakáguk. Az 1998-as esztendőtől fogva árusítják, szerelik és javítják a nyári gumikat és a téli abroncsokat egyaránt.

Haladva a kor igényeivel, a Gumitop.hu netes webáruház felületén tették elérhetővé szolgáltatásaikat. Persze azt a tapasztalatot, amelyet az autógumik kapcsán szerzett a családi vállalkozás nehéz teljes mértékben átadni a digitális térben, de minden tőlük telhetőt megtesznek ennek érdekében. Hasznos blogbejegyzésekkel segítik az autósok életét a mindenkit foglalkoztató szezonális kérdések kapcsán, de ha olyan kérdésed van, amelyre e felületen sem kapsz választ, ügyfélszolgálatuk készséggel áll rendelkezésre.

Extra szolgáltatások

A hétköznapi gumikkal kapcsolatos feladatokon túl, mint a gumik téli-nyári átszerelése, a cég vállalja sérült gumiabroncsok javítását is. Olyan modern szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a gázfeltöltés, de a keréknyomásszenzor programozása és a futóműállítás sem okoz gondot számukra.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Olcsó, de minőségi téli gumit keresünk? (x)
  Melyik motorolajat válasszuk? (x)
  Így működik a gyújtótrafó, és ezek a hibái lehetnek (x)
  Michelin a környezetért
  A magyar vásárlók felét nem érdekli az autógumi márkája

További hírek ebben a kategóriában

Bombaárakkal indul a húsvéti sze...
Több mint 600 tonna füstölt húsá...
Így nyomtat egy jó nyomtatási sz...
A Jófogás Valentin-napi felmérés...