Hírek
22566 hír az adatbázisban
Mit érdemes tudni a FLAT termékcsaládról? (x)
Marketinginfo.hu - 2021-04-20 13:37
PR

Vajon melyik gyártó veti alá egy 700.000 mozdulatból álló tesztsorozatnak a saját, FLAT termékcsaládját?

Természetesen a RAVAK, amely szinte mindent megtesz a csaptelepek megfelelő működéséért. A termékek kerámiarésze 30 éves tesztelési időszaknak van kitéve. De vajon mit érdemes tudni a FLAT kellékekről? Ebből a cikkből minden kiderül!

Mennyi elemből áll a FLAT termékcsalád?

A FLAT kilenc csaptelepből áll, ennek köszönhetően pedig a fürdőszoba bármely szegletébe könnyen találhatunk megoldást. Legyen szó mosdó csaptelepről, fali kádtöltő változatról, bidéhez illeszthető verzióról, kádperemre alkalmas kiegészítőről vagy éppen fali zuhany csaptelepről. A Mozaikkerámia csaptelep kínálata rendkívül széles, hiszen lehetőség van még R-box rendszerhez is kiválóan alkalmas falba süllyesztett csaptelepet vásárolni. Ezek mindegyike garantáltan modernné és egyedivé varázsolja a fürdőszobát.

Milyen egy kádperemre szerelhető csaptelep?

A négy elemből álló szerkezet kiemelt figyelmet igényel, hiszen megjelenése rendkívül elegáns, míg kialakítása felhasználóbarát, amely minden tekintetet odavonz. De milyen részei vannak ennek a kádperemre szerelhető kiegészítőnek?
 
  • Az első elem egy letisztult vonalvezetésű kádcsaptelep.
  • A második rész egy csaptelepkar, ennek segítségével pedig egyszerűen állítható be a víz hőmérséklete, illetve annak áramlása is.
  • A harmadik összetevő pedig segíti, hogy a kád feltöltése és a zuhanyzás között könnyen lehessen állítani a víz átváltását.
  • A negyedik karon pedig található egy kihúzható kézi vezérlésű zuhanyfej, amelyet egy 175 cm-es fém rozsdamentes gégecsővel láttak el.


Mit érdemes tudni a mosdó csaptelepekről?

A FLAT FL álló mosdó csaptelepet például automata leeresztővel látták el. A kagyló lefolyója a termékbe szerelt leeresztő pálca benyomásával, illetve kihúzásával állítható. A termék testének stílusos, ám visszafogott vonalai összhangban vannak a víz folyásával. A csaptelep természetesen kerámiából készült gyártmány, ami hosszú élettartamot biztosít a kiegészítő számára.

Mik a falba szerelhető csaptelep jellegzetességei?

Fontos megemlíteni ennél a terméknél, hogy ez kizárólag az R-box Varial gyártmánnyal együtt használható. A falsík alatti váltós csaptelep megfelelő a rögzített, illetve a kézi zuhanyfejes zuhanysarokhoz egyaránt. Ezzel a változattal a vízfolyás irányát a váltó befelé kapcsolásával lehet állítani.

Milyen előnyei vannak a termékcsaládnak?

A FLAT változatokat rendkívül magas minőségű kerámiabetéttel szerelték fel. Ennek köszönhetően a termékek könnyen kezelhetőek, a vízsugár és a hőmérséklet pedig egyszerűen szabályozható. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a RAVAK a termékcsalád összes tagjára öt év garanciát vállal.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Óriásmozaik kartondobozokból

További hírek ebben a kategóriában

Mit és hogyan szállítanak a kont...
6 milliárd forintos beruházást h...
Borotvahab - a borotvaél habos o...
Mennyibe kerül az ingyen energia...