Hírek
22800 hír az adatbázisban
Menő szabásvonal és egyediség a Desigual női nadrágok jellemzői (x)
Marketinginfo.hu - 2021-04-20 11:29
Márkák

A Desigual ruhadarabok tervezői többféle inspirációra hagyatkoznak, amikor a mintákat, szabásvonalakat megálmodják.

A márka neve spanyol nyelven egyenlőtlent jelent, talán épp erre utalva készülnek a merész szabású és vitathatatlanul felismerhető mintázatú szoknyák, nadrágok, felsőrészek és kabátok.

Thomas Meyer, a svájci származású designer már a cég alapításakor, 1985-ben is bátran vágott bele az anyagokba, hozta össze a mintákat és textúrákat az általa megálmodott ruhákon. Nézzük, mire érdemes odafigyelni a női nadrágok kiválasztásánál, ha minden szezonban az egyedi, dekoratív megjelenés a célod.

Hogyan válaszd ki a nadrág hosszát?

Kezdjük először is a nadrág hosszánál, amiből a hagyományos női hosszúnadrág mellett a &190;-es fazon régóta ismert, az utóbbi időben egyre kedveltebb a &8542;-as hossz is. Míg előbbi lábszár középig ér, utóbbi éppen csak a boka fölött végződik pár centiméterrel.

Mindkét változatnál tudni kell, hogy főként a magasabb hölgyeknek áll jól, hiszen a rövidített nadrághossz optikailag elvágja a lábat, így az aránytalannak tűnik. Ez egy alacsony hölgynél hátrányos lehet, hiszen még rövidebbnek mutatja a lábakat.

A ⅞-as hossz is elsősorban a magasabb, 170 cm feletti hölgyeknek ajánlott, azonban magas sarkú, csinos cipővel ezt a fazont az alacsonyabb hölgyek is bátran viselhetik. Gondosan összehangolva a nadrág és a cipő, valamint a kiegészítők stílusát.

Divatos leggingsek a kényelmet kedvelőknek

Kezdjük megszokni, hogy többet tartózkodunk otthonunkban, azonban így is természetes a vágy a hölgyeknél, hogy szeretnének csinos, de kényelmes nadrágot viselni.

Frappáns megoldás az egyre divatosabb leggings, amiből a mintás, színes változatok mellett már szoknyás leggings változatot is találsz, ha igazán merész ruhadarabra vágysz.

A leggingsek jótékonyan hatnak az alakra, mivel a sztreccses anyagnak alakformáló hatása van. Figyelj arra, ha teltebb alkatú vagy, akkor egy hosszított fazonú női felsőrészt válassz hozzá, így a kettő együtt fog igazán jól mutatni.

A farmer, amit minden korosztály szívesen visel


A Desigual márka törekszik arra, hogy az általuk tervezett ruhadarabokat több éven át lehessen viselni, ezért az anyagválasztásnál is figyelnek rá, hogy ne csak egy szezonban tudják hordani a hölgyek.

A farmer ebbe a körbe tartozik, azontúl, hogy örök darabnak számít, szinte mindenki szívesen viseli korosztálytól függetlenül. A farmer női hosszú nadrágok is több fazonban készülnek, így minden alkatra megtalálható a tökéletes fazon.

A sztreccses hatású nadrágok a vékony és átlagos testalkaton mutatnak igazán jól, míg a trapéz vagy klasszikus szabású farmereket mindenki viselheti. A Desigualra jellemző hímzett virágmotívumok a nadrágszáron vagy derékvonalon finoman hívják fel a figyelmet viselőjének egyedi megjelenésére.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A chino nadrág tökéletes választás a nyárra (x)
  A taktikai nadrágok típusai és előnyei (x)
  A farmernadrág jótékonysági kezdeményezés
  Ilyen egy tökös köztéri hirdetés
  Egyre nagyobbak lesznek a zsebek az okostelefonok miatt
  Hamis Adidas nadrágokat foglalt le a NAV

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...
Márkás gyermekruhák vásárlásával...
Egy kés, ami mindig kéznél van (...