Hírek
22566 hír az adatbázisban
Mit és hogyan szállítanak a konténeres sittszállítással foglalkozó cégek? (x)
Marketinginfo.hu - 2021-04-20 09:12
PR

A konténeres sittszállítással foglalkozó cégek a közhiedelemmel ellentétben nem csak építési törmeléket szállítanak.

Számos esetben nyújtanak jó megoldást, melyet most végig is veszünk.

Továbbá megnézzük, hogy miként történik a szállítás megrendelése, és mire kell még figyelned. Olvasd végig ezt a cikket, és tudni fogod, hogy mikor és hogyan rendelj konénert.

Mit szállítanak konténerrel?

A legelterjedtebb a konténeres sittszállítás, mely gyakorlatilag az építési törmelék elszállítását jelenti. Kiváló megoldás ez akkor, ha építkezel, felújítasz vagy éppen bontasz. Ekkor elszállítják neked a vakolatot, téglát, betont, mindent, ami kijön a házból, vagy marad a felújításnál. A keletkezett építési törmeléket egy az egyben el tudod ily módon tüntetni az építési területről.

Ezzel gyorsítani tudod a munkát, mert nem kell kerülgetni a törmeléket, a hulladékot. Ekkor arra kell figyelned, hogy a kisebb, szóródó hulladékot a konténer aljába helyezd el, míg a nagyobbak mehetnek a tetejére.

De nem csak sittet, zöldhulladékot is elszállíttathatsz így. Ha túl sok gyűlik össze, kiváló megoldás a konténer rendelése, így egyszerre eltüntetheted az összes zöldhulladékod. Ágak, gallyak, levelek, elszáradt szobanövények, mind-mind mehetnek egyszerre a konténerbe.

Továbbá akkor is kiváló megoldás, ha lomtalanítani szeretnél. Ezt van, hogy olyankor kell megtenned, amikor nem is gondolnál rá. Ilyen például, ha új házba vagy lakásba költözöl, és az előző lakók elfelejtettek megszabadulni a felesleges lomoktól. Ilyen esetben aranyat ér egy konténer, amit tele lehet pakolni a felesleges lomokkal.

És ha mindez még nem elég, akkor vannak olyan sittszállító cégek is, melyek az építkezőkre gondolva további szolgáltatással rendelkeznek. Ez pedig a szóródó anyag szállítása. Így az építkezésre érkező konténer odafele sem lesz üres. Hozathatsz benne sódert, homokot, kavicsot, sőt még akár termőföldet is.

A konténeres sittszállítás engedélyköteles?

A szállító cégnek rendelkeznie kell több engedéllyel is. Ilyen például a behajtási engedély vagy a hulladékkezelési, ha a telephelyén esetleg szortírozást is végez. Neked egyetlen esetben kell engedélyt beszerezned, amikor nem a magánterületedre, hanem közterületre akarod elhelyeztetni a konténert. Ekkor a helyi önkormányzathoz kell fordulnod területfoglalási engedélyért, melyet egy bizonyos összegért cserébe meg is fognak adni neked. Ezt akkor tudod elkerülni, ha folyamatos a rakodás, azaz a berakodást megvárja a szállítóautó és a sofőr. Erre azonban csak akkor alapozz, ha nem órákig tart a felpakolás.

Hogy rendeljek konténert magamnak?

Hívd fel a sittszállító céget. Határozod meg, hogy milyen méretű konténerre van szükséged, és milyen típusú hulladékot szeretnél szállítani. Add meg a pontos helyet és az időpontot, hogy hova és mikorra kéred a szállítást, és kész is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ilyen egy jó konténeres sittszállító cég (x)
  Konténerből kialakított dizájnirodát a Futureal-csoport
  3D-bemutató a konténerek tetején
  Konténerből kialakított dizájnirodát nyitott a Futureal-csoport
  Iroda a hajózási konténerekből
  Üres (?) konténer, mint kampányeszköz
  Konténervarrodát lepleztek le a pénzügyőrök Budapesten

További hírek ebben a kategóriában

Mit érdemes tudni a FLAT termékc...
6 milliárd forintos beruházást h...
Borotvahab - a borotvaél habos o...
Mennyibe kerül az ingyen energia...