Hírek
22754 hír az adatbázisban
Új ügyvezető igazgató a Hankook Tire élén
Marketinginfo.hu - 2021-03-22 09:40
Karrier

Min Sung Won személyében új ügyvezető igazgató érkezett a Hankook Tire Budapest Kft. fővárosi értékesítési központja élére.

Az új ügyvezető a prémium abroncsgyártó értékesítési és marketing tevékenységeinek stratégiai irányításáért felel a magyar és a román piacon. Min Sung Won a koronavírus járvány által támasztott nehézségek közepette széleskörűen megalapozott szakmai ismereteire és iparági tapasztalataira támaszkodva veszi át a budapesti központ irányítását és biztosítja további eredményes működést.

Min Sung Won az Arizonai Állami Egyetemen 2003-ban kommunikáció szakon szerzett diplomát, majd a koreai Sogang Egyetem marketing mesterképzésében vett részt. Pályafutását a Hankook Tire globális vállalati kommunikációs csapatánál kezdte 2006-ban, és számos különféle pozíciót töltött be a cégcsoport koreai, észak-amerikai és európai vállalatainál. Az elmúlt évek során a vállalati kommunikáció, az értékesítés, a márkaépítés és a marketingstratégia területén szerzett tapasztalatot. Budapesti kinevezését megelőzően a Hankook európai központjában működő marketingstratégiai csapattal dolgozott.

"Amióta 2007-ben letettük itt a Hankook regionális termelésének alapjait, Magyarország vállalatunk számára stratégiai jelentőségű piac" - mondta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke. "A gumiabroncs-értékesítésben és marketingkommunikációban szerzett sokéves tapasztalatának köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy Min Sung Won a járvány által előidézett nehezítő körülmények ellenére is folytatja elődeinek sikeres és eredményes munkáját a magyar piacon."

"Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok a Hankook magyarországi értékesítési és marketing csapatához. Lenyűgözőnek tartom azokat az innovációkat, amelyeket a vállalat a gumiabroncsok piacán évről évre bevezet. Noha tisztában vagyunk az előttünk álló kihívásokkal, ambiciózus célokat tűztünk ki a fenntartható növekedés érdekében, és nincs kétségem afelől, hogy a következő évek során a Hankook tovább erősíti pozícióit Európában" - mondta Min Sung Won.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újraindította termelését a Hankook
  Lee Sang Hoon a Hankook Tire Europe új elnöke
  Több száz civil szervezetet támogat a Hankook
  Csökkent a Hankook eredménye
  Közhasznú alapítványok pályázhatnak Hankook abroncsokra
  A Hankook Tire Abroncsadományozási Programja
  Jó negyedévet zárt a Hankook
  Új ügyvezető igazgató a Hankook Tire élén

További hírek ebben a kategóriában

“Home office” vagy t...
Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...