Hírek
23447 hír az adatbázisban
Megöl az unalom? Kreálj online kvízeket! (x)
Marketinginfo.hu - 2021-03-19 13:58
Digitális

Ha a 80-as vagy a 90-es években születtél, akkor biztosan emlékszel arra, mekkora népszerűségnek örvendtek a múltban a különféle televíziós kvízműsorok.

A TV-s kvízjátékok és Vágó István neve gyakorlatilag egybeforrt.

Az ő műsorvezetői karakterének is köszönhetően volt rendkívül népszerű a kilencvenes évek elejéig a Kerékbár. Ezt váltotta fel egészen a kilencvenes évek végéig a Mindent vagy semmit!

A 2000-es évektől közel 20 esztendőn át szegezett egy országot a TV képernyő elé a Legyen Ön is milliomos, amit Vágó Istvánt követően Fábry Sándor, Friderikusz Sándor és később Gundel Takács Gábor is vezetett, sőt, Gálvölgyi János jóvoltából paródia is készült belőle.

Bár e műsoroknak már befellegzett, a kvízeknek azonban nem, csak új helyre költöztek, az online világba. Sőt, most akár te magad is kvízmester lehetsz!

Hozz létre saját kvízjátékot!

A Keresztlabda weboldalán keresztül nem csak arra van lehetőséged, hogy játékosként próbára tedd a tudásod, hanem arra is, hogy kvízeket gyárts.

A "Küldj egy kvízt" menüpontra kattintva van lehetőséged új kérdéssor összeállítására. Ha szeretnél olyan témájú kvízt összehozni, amire nem találsz példát az oldalon, ezzel a funkcióval megteheted.

Mi szükséges hozzá?

A kvíz címének begépelését követően meg kell adnod az első kérdést, majd arra egy helyes és két rossz választ. Ügyelj arra, hogy pontosan abban a sorrendben írd be és oda a válaszokat, ahol a felirat szerepel, nehogy félrevezesd a leendő játékosaidat.

Ezt a folyamatot összesen tíz alkalommal kell végrehajtanod a kérdések és válaszok kapcsán. Ha végeztél, ki kell pipálnod egy hozzájáruló nyilatkozatot. Ha így teszel, elfogadod, hogy anyagi ellenszolgáltatás nélkül közzétehetik a weboldalon a kvízedet, miután az esetlegesen előforduló hibákat kijavították.

Ha szeretnél, megadhatsz egy becenevet is, amit feltüntetnek a kvíz készítőjeként a kérdéssor felett. Amennyiben megadod a valós e-mail-címedet, akkor küldenek egy értesítőt számodra, ha a kvíz közzétételre kerül.

Hol lesz elérhető a kvíz?

Az általad készített kvíz a Keresztlabda weboldalán lesz kitölthető, mégpedig a "Ti küldtétek!" menüpont alatt. Ide kerül minden olyan kérdéssor, amit a honlap látogatói állítanak össze.

Ha szeretnéd, megoszthatod az általad kreált kvíz linkjét közösségi oldalaidon, vagy elküldheted e-mailben az ismerőseid számára. Ha te és barátaid is regisztráltok az oldalon, akkor ranglista segítségével összemérhetitek tudásotokat. Fontos azonban, hogy a ranglistán csak regisztrált felhasználók vehetnek részt, de ne aggódj, ez egy néhány perces folyamat csupán.

A regisztrációd megerősítését követően ne felejts el bejelentkezni, s így már minden jó válasszal gyűjtheted is a pontokat!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kvízjátékot indított a T-Mobile

További hírek ebben a kategóriában

Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...