Hírek
23465 hír az adatbázisban
Az eljegyzési gyűrű kiválasztása (x)
Marketinginfo.hu - 2021-03-19 09:27
PR

Megszületett benned a vágy, hogy komolyabbra fordítsd a kapcsolatotokat? Úgy érzed, ideje megkérni a kezét, de még nem igazán tudod, hogy merre indulj?

Jó lenne, ha jó áron lenne az eljegyzési gyűrű, stimmelne a méret, és még az ízlését is eltalálnád? Maradj velünk és fogadd meg tippjeinket!

A stílus és az ára

Valószínűleg kevés ember van, aki nálad jobban ismeri a kedvesedet, mégis úgy érzed, hogy nem tudod eltalálni, hogy mi is tetszene neki igazán? A legegyszerűbb módja a választásnak az, ha alaposan megfigyeled, hogy milyen stílusú ruhákat hord és ha szerencséd van és szereti a csillogást, akkor az ékszereit is szemügyre veheted. Ez nagyon fontos, hiszen vannak olyan nők, akik rajonganak az ékszerekért, míg mások egy gyűrűt nem vesznek fel még hétköznap sem. Persze a ruházata is sokat elárul a kedvesedről, hiszen a stílusához kell, hogy alkalmazkodjon a gyűrű.

Ha még mindig tanácstalan vagy, akkor akár a legjobb barátnőit is bevonhatod a keresgélésbe. Ha másnak nem is, de nekik tuti mutatott már olyan karikát, ami megdobogtatná a szívét. Hidd el, nem fognak elárulni, mert a barátnők a legjobbat akarják egymásnak!

Az árról azt tartják, hogy 2-3 havi fizetést illik rákölteni az eljegyzési gyűrűre, de ez mára már koránt sincs így. Szerencsére már nagyon szép és olcsó eljegyzési gyűrűket is kaphatsz. Ha igazán jó vásárt szeretnél csinálni, akkor keresd a Gyűrűgurut, ahol garantáltan a legszebb ékszerek várnak a lánykéréshez.

A gyűrű mérete

Sarkalatos pont a válogatás tekintetében az eljegyzési gyűrű mérete, ami nagyon fontos, hogy megfelelő legyen. Ha túl nagy, akkor könnyen leesik hordás közben, míg ha túl kicsi, akkor fel se lehet húzni. Mivel ez általában meglepetés, így fokozott figyelmet és előkészületeket igényel a jó méret kiválasztása. Persze erre többféle módszer van, hiszen akár el is lehet lopni egy napra egy gyűrűt, amit a gyűrűsujján hord. Ha felkészült vagy, akkor akár elég 1 perc is, hiszen ha fogsz egy gyurmát és belenyomod az ékszert, akkor már a kezedben is van egy méret. Ezt már csak le kell mérned vagy el kell vinned egy ékszerészhez, hogy megkeressétek a tökéletesen illeszkedő darabot.

Ha nem hord gyűrűt, akkor akár álmában is lemérheted az ujját egy cérnával. Erre a legjobb időszak az elalvástól számított 20 perc múlva van, nagyságrendileg fél óra időtartamban. Ilyenkor a többség nagyon mélyen alszik, így nem kel fel a kis csikiző érzésre. Lehetőség szerint időben kezdd el a nézelődést, mivel meglehetősen kellemetlen, hogy eljött a nagy nap, amikorra terveztél, de a nap legfontosabb szereplője, az eljegyzési gyűrű nincs sehol.

Javasoljuk, hogy mindenképp nézz körül a Gyűrűguru oldalán, ahol meseszép ékszereket találsz igazán jó áron. Na hagyd ki és rendeld meg mielőbb a tökéletes méretet!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megmutatjuk, milyen lehetőségeitek vannak, ha vékonyabb pénztárcából vásároltok jegygyűrűt! (x)
  Egyedi ékszer, nem mindennapi érzelmek (x)
  A jegygyűrű titkai (x)

További hírek ebben a kategóriában

Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...