Hírek
23360 hír az adatbázisban
Hogyan hódítsunk meg egy pasit? (x)
Marketinginfo.hu - 2021-02-18 09:09
DM

Meghódítani egy pasit? Vajon miért tűnik paradoxonnak, ha az alapvető emberi természetet vesszük alapul?

Mivel alapvetően a pasi a hódító fél, így ezt a szerepet meg kell hagyni neki, nem szabad elvenni a lehetőséget. De vajon mi az, amit szeretnek a nők és a férfiak?

A kevesebb néha több

Mint oly' sok minden más területen, az ismerkedésben is célszerűbb a fenti elvet követni, hiszen senki nem akar egy olyan személlyel randizni többször, aki már az első alkalommal kapható mindenre. Éppen ezért mindenképp próbáld meg az ismerkedés során finoman felhívni magadra a figyelmét, lehetőleg ne harsányan.

Ha elkaptad a pillantását, akkor nyugodtan engedj meg magadnak egy mosolyt. Amennyiben bemutattak titeket egymásnak, úgy nyugodtan elegyedj beszélgetésbe, de arra vigyázz, hogy ne lássa azonnal, hogy érdekel. Meg kell hagyni a férfiaknak a vadászat örömét.

Az is egy opció, hogy már beszélgettetek korábban, mert ilyenkor minden valószínűség szerint akad majd közös pont, akár a barátok, akár a korábbi találkozás kapcsán. Ettől függetlenül ne ugorj azonnal a nyakába, hanem igenis hagyd dolgozni.

5 tipp, hogy minden jól menjen

1. Az ápoltság az elsődleges kérdés egy ember életében. Éppen ezért fektess kiemelt hangsúlyt arra, hogy legyen jó illatod, de ne legyen túl erős, mert az inkább taszítja, mint vonzza a férfiakat. Sőt, ha igazán jót akarsz, akkor válassz egy izgalmas feromonos parfümöt, amivel garantáltan sikert aratsz az erősebbik nemnél.

2. Légy érdeklődő, ha beszélgettek, hiszen mindenkinek jólesik, ha érdeklődnek a dolgai iránt. Növeld az önbizalmát és tükrözd vissza a testbeszédét, hogy lássa, hogy érdeklődő és nyitott vagy. Kevés vonzóbb dolog van, mint egy ember, aki rád figyel.

3. Ne légy távolságtartó, de ne is mássz rá. A legjobb, ha véletlenül megérinted, ha úgy hozza a helyzet, mert abból látni fogod, hogy hogyan is érez, azaz érdeklődik-e irántad vagy sem. Ha érdekled, akkor sem szabad túlértékelni ezt a kis jelet, semmiképp ne válts nyomulósra.

4. Mindent vagy semmit? Mi a kevésre szavazunk, mert semmiképp nem jó, ha mindent a kirakatba teszel rögtön az első randin. Ha nem az a célod, hogy azonnal ágyba vigyenek, akkor az a legjobb, ha kevesebbet mutatsz magadból. Persze lehet, hogy csak 1 éjszakára tervezel, ilyenkor bátran öltözhetsz szexisen.

5. Ne légy egyhangú, hiába érdekel. Biztosan érdekel a férfi, akivel randizol, de nagyon fontos, hogy néha nyugodtan összezavarhatod a viselkedéseddel. Ha maximális figyelmet tanusítasz irányába, akkor pár percig nyugodtan hanyagold, hogy feléledjen benne az igény a figyelmed megtartására. Hagyd küzdeni, hogy érezze, hogy nem csak egy kalandra vágysz!

Ahogy cikkünkből is kiderül, nem szabad mindent alárendelni a férfi meghódításának, hanem igenis terepet kell neki biztosítani a vadászathoz.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Sikeres női vállalkozásokat, női vezetőket díjaztak
  Az AVON a nők jogaiért
  Ajándék nőknek: rugaszkodj el a sablonoktól! (x)
  A nők átlagosan még mindig kevesebbet keresnek a férfiaknál
  Mit ajándékozzunk férfiaknak?
  Nők és befektetés Japánban
  Nők az üzleti életben
  Egyenlő jogok férfiaknak és nőknek

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...