Hírek
22536 hír az adatbázisban
Tehertaxi, avagy így szállíttassa el egyetlen bútorát (x)
Marketinginfo.hu - 2021-01-22 11:08
PR

Sok költöztető cég van a piacon, viszont töredékük az, aki valóban foglalkozik is az ügyfelek igényeivel.

Pedig az ügyfeleknek igenis vannak olyan igényeik, melyeket a legtöbb költöztető cég meg sem akar hallani. Nézzük például a tehertaxi esetét, amikor is egyetlen bútort szeretne elszállíttatni.

Ki vállal egyáltalán tehertaxis fuvart?

Ha sima taxit hívnánk egy bútor elszállításához, azzal nem mennénk sokra. Eleve nem biztos, hogy beférne egy taxiba a bútorunk, másrészt nem illik a taxisok profiljába. Nem azért vállal el egy fuvart egy taxis, hogy aztán le-fel cipelgessen szekrényeket emeleteken át. Megoldhatnánk magunk is, csak bérelni kell hozzá egy kisteherautót, és már mehet is a költöztetés.

Ez azonban édeskevés, mert ekkor még sem segítségünk nincs a pakoláshoz, sem eszközeink a megfelelő rögzítéshez. Marad tehát a profi megoldás, a költöztető cég, ami egyáltalán nem baj, mert ekkor lesz a legnagyobb biztonságban a vagyontárgyunk. Egy költöztető cég szakszerű és gyors segítséget fog Önnek nyújtani egyetlen bútorának elszállítása esetén is.

Ha azonnal kell a segítség

A leggyorsabb megoldás is a tehertaxi, mert gyakorlatilag úgy tudjuk hívni, mint egy sima taxit. Előfordulhat, hogy sürgősen, kvázi azonnal szükségünk van arra, hogy valami nagyobb tárgyat eljuttassunk egyik címről a másikba, de nincs hozzá elég nagy autónk. Ilyenkor, függetlenül attól, hogy hétköznap vagy hétvége van, azonnali segítséget csak egy jó költöztető cég tehertaxi-szolgáltatása tud nyújtani.

Csak megbízható céggel álljon szóba

Fontos, hogy csak olyan céget bízzon meg, aki már eleve a szolgáltatásai közé sorolja a tehertaxit is. Sajnos sok olyan cég van a piacon, akik telefonban mindent megígérnek, minden "meg lesz oldva". Ezeknél a "költöztetőknél" szokott jönni a meglepetés, amikor kijönnek, felpakolják a bútort, és jelzik, hogy ez így nincs rendben. Előfordulhat, hogy azt mondják, hogy nem egy bútorról volt szó, ezért ez feláras lesz, mert nekik így nem éri meg. Vagy csak egyszerűen nem indulnak el a bútorral addig, amíg nem kapnak "kártérítést".

Ezzel szemben, ha megbízható, profi céget választ, akik tehertaxi-szolgáltatással is foglalkoznak, az teljesen más. Ott már eleve előre és írásban fognak Önnek ajánlatot küldeni. Sőt, ott van a Servitius és Partnerei költöztetés, akik tökélyre fejlesztették tehertaxi-szolgáltatásukat azzal, hogy online kalkulátoruk is van hozzá. Így előre ki tudja számolni magának, hogy mennyibe fog kerülni a tehertaxi-szolgáltatás. Ez alapján pedig fog tudni dönteni, vagy kérhet egy írásos ajánlatot is a költöztető cégtől. Na, náluk garantáltan nem fog változni a szolgáltatás összege a helyszínre érkezésüket követően sem.

Elégedett a szolgáltatással? Ajánlja másoknak is!

Ahhoz, hogy a fent már említett átverős "költöztetők" eltűnjenek a piacról, mindenképp ajánlja ismerőseinek is a bevált költöztető cégeket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Bolt az új neve a Taxify-nak
  Az ABB új elektromos hajtású vízitaxit mutatott be
  Reklámelhelyezéssel kiváltható lehet a taxitarifa emelése
  Zenészek és a Főtaxi összefogása az eltűnt gyerekekért
  Eltűnt gyerekek képei a Főtaxikban
  A fiatalok felé nyit a Főtaxi
  Az Uber mellé áll a Green Taxi
  1353: alakzatban a taxik

További hírek ebben a kategóriában

Stratégiai HR szolgáltatásokkal ...
Hallottunk már a levegős hősziva...
Sivatagi táj Tenerifén, a Teide ...
Jelzáloghitel-elengedés: milliók...