Hírek
22709 hír az adatbázisban
Ilyen egy jó konténeres sittszállító cég (x)
Marketinginfo.hu - 2021-01-18 09:03
PR

Manapság már nem kuriózum, ha valaki konténeres sittszállító cég segítségét veszi igénybe. Felújítás vagy építkezés során fontos, hogy minden építési törmelék, minden megmaradt szemét időben eltűnjön.

Ez olykor még az építkezést vagy felújítást is fel tudja gyorsítani, mert nem kell kerülgetni a sok szemetet és hulladékot. Mindenképp érdemes igénybe venni egy ilyen szolgáltatást, mert sok időt és energiát lehet vele megspórolni. Nem mindegy azonban, hogy milyen konténeres sittszállító céget bízol meg. Ennek nézünk utána ebben a cikkben, hogy tudd, kit érdemes keresned, ha konténerre lenne szükséged.

Jó szervezettség, nagy járműpark, sok konténer

Amennyiben egy konténeres sittszállító cég 1-2 órán belül tud biztosítani számodra konténert, akár egy teljes hétre, az már jelent valamit. Ehhez nem elég a nagy járműpark és a rengeteg konténer (de szükséges hozzá), megfelelő szervezettség is kelleni fog. Én előszeretettel szállíttatok a KonténerSitt csapatával, akik mindig profi benyomást keltenek. Tudom, hogy van 25 járművük, illetve 1000 db konténerük is, ami már önmagában is tiszteletet parancsol. Mégis a jól szervezettségük győz meg újra és újra. Az sem hátrány persze, hogy az 1000 konténerből mindig akad egy, amit akár egy teljes hétre ott tudnak hagyni. Mindezt mindenféle extra felmerülő költség nélkül.

Minden engedély legyen meg

Az is nagyon fontos egy konténeres sittszállító cégnél, hogy minden engedélyük rendben legyen. Ha csak szállítást végeznek, akkor legyen behajtási engedélyük lehetőleg szinte bárhová. És ha ez esetleg nincs is meg (bizonyos védett övezetekben), akkor ezt az engedélyt meg tudják szerezni 1-2 napon belül.

Ugyanakkor van olyan engedély is, amit neked kell beszerezned. Ez a közterület-használati engedély, ami ráadásul díjköteles. A helyi önkormányzatnál kell megigényelned akkor, ha a konténert nem saját portára, hanem közterületre szeretnéd elhelyezni. Ezzel kalkulálj akkor, ha nincs a lerakáshoz alkalmas saját portád, vagy azon nincs elég hely a konténer elhelyezéséhez.

Konténeres sittszállító cég, extrákkal

Én nagyon szeretem, ha egy cég óvja a környezetet, amennyire csak lehet. Ennek az alapja szerintem egy konténeres sittszállító cégnél az, hogy a beérkező hulladékokat ne egyből lerakóba szállítsa, hanem szelektálja. A már említett KonténerSitt ebben is élen jár, mert saját hulladékkezelési engedéllyel rendelkező telephelyük van. Ott aztán a beérkező törmelékeket, hulladékokat szétválogatják, még mielőtt eldőlne a hulladék sorsa. A szétválogatott hulladékról már típusonként lehet dönteni, hogy hova kerüljön.

Egy kiváló sittszállító cég szerintem a "menthető" hulladékot megmenti (például újrahasznosításra továbbítja), és csak azt viszi valóban lerakókba, amit muszáj. Kiveszik a részüket a környezetünk megóvásából.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jobb a gépi földmunka, mint a kézi? (x)
  Mit és hogyan szállítanak a konténeres sittszállítással foglalkozó cégek? (x)
  Konténerből kialakított dizájnirodát a Futureal-csoport
  3D-bemutató a konténerek tetején
  Konténerből kialakított dizájnirodát nyitott a Futureal-csoport
  Iroda a hajózási konténerekből
  Lakner Antal installációja Debrecenben
  Üres (?) konténer, mint kampányeszköz
  Konténervarrodát lepleztek le a pénzügyőrök Budapesten
  Design díjat kapott a PUMA City

További hírek ebben a kategóriában

Díjmentes elemek az autód kötele...
A Vajda-Papír újabb gyáregysége
Ismerd meg az elektronikai szers...
Felfrissítenéd a fürdőszobád? Mu...