Hírek
23268 hír az adatbázisban
Küldj hírlevelet ügyfeleidnek korlátlan mennyiségben!
Marketinginfo.hu - 2021-01-15 10:26
Digitális

Bár sokan már temetik a hírlevelezést, a marketingszakértők tanulmányai azt mutatják, hogy még mind a mai napig hatékony eszköznek bizonyul.


Ha rendelkezel egy jól felépített weboldallal, egy feliratkozókat gyűjtő űrlap segítségével folyamatosan "elmentheted" a potenciális vásárlókat. Könnyen megeshet, hogy egy adott személy soha többet nem tér vissza a weboldaladra, ám a hírlevél segítségével fenntarthatod a kommunikációt vele is. Óriási előny, hogy az adatbázisban szereplőket nem kell újból felkutatnod, hetente keresheted meg őket újabb és újabb akciókkal.

Hírlevélküldés megbízhatóan, nagy számban!

Ha ilyesmiben gondolkodsz, akkor érdemes egy dedikált SMTP szervert bérelned. Bármilyen csomagot is választasz az AB Plusz kínálatából, garantálják számodra a dedikált IP címet vagy címeket. Ez azt jelenti, hogy biztos lehetsz benne, hogy az általad bérelt IP címet más nem használja. Az IP címeket meghatározott időközönként karbantartják, így biztosítva azt, hogy ne szerepeljenek spam listákon.

A hírlevélküldő szoftvered futhat az SMTP szerverről közvetlenül, de arra is van lehetőség, hogy távolról kapcsolódjon a szerverhez. Annak érdekében, hogy ne lépd túl az egyes szolgáltatók általi óránként fogadott elektronikus üzenetek számát, az AB Plusz rendszere rotálja az IP címeket, amelyeken keresztül a leveleid kiküldésre kerülnek.

Milyen csomagok vannak?

Az AB Plusz négy különböző csomagot kínál. A legkisebb 1 db fix IP-t tartalmaz, melynek ára havi 5900 forint. Az eggyel nagyobb csomag 5 fix IP-t biztosít havi 9900 forintért, míg 10 fix IP-re 17900 forintért tehetsz szert. A legnagyobb csomagban 15 db fix IP van, melynek ára 24900 forint havonta.

Az SMTP szervered azonnal telepítésre kerül, amint kiegyenlíted a számládat. A csomagok mindegyike biztosítja számodra a korlátlan e-mail-küldés lehetőségét, mindezt 1000 mbit/sec sávszélességgel, magyar hosting környezetben.

A megrendelés gombra kattintva ki kell választanod a szolgáltatási ciklust, ami lehet havi vagy éves. A havi ugyan kisebb elköteleződést jelent, ám az éves csomag jelentősen olcsóbb havi költséget jelent.

Mit érdemes mérlegelni SMTP szervert bérlése esetén?

Nem titok, hogy számos szereplő van a piacon, amelyek más és más árakkal próbálják ügyfeleiket magukhoz csábítani. Nem csupán az ár az, ami a különbséget jelenti az egyes szolgáltatók esetében.
Az AB Plusz csapata mellett szól az a fontos szempont, hogy ők kizárólag márkás szervereket használnak. Miért fontos ez? Azért, mert az e-mailek gyors kézbesítéséért SATA3 HDD és SDD meghajtók felelnek. A stabil hálózatot közvetlen BIX kapcsolattal, valamint folyamatos monitorozással biztosítják.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Friss trendek az email marketingben
  20 millió forintos bírság e-hírlevél küldésért?
  Új hírlevéllel jelentkezik a Politico
  Netpincér: közös marketing aktivitás az éttermekkel
  Megújult az MMSZ honlapja
  Jó reklámeszköz az email
  Hírlevelet kap a HR szakma

További hírek ebben a kategóriában

Követeléskezelés okosan, elektro...
Ezt az 5 szempontot vedd figyele...
Hol hasznosítható igazán a ChatG...
Digitális követeléskezelési szol...