Hírek
22673 hír az adatbázisban
Játékok és 1,2 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze a Millenáris AdományParkban
MTI + Marketinginfo.hu - 2020-12-22 10:33
CSR

Harminc kartondoboznyi ajándék és 1,2 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze december 3. és 20. között a Millenáris AdományParkban.


A Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével megvalósult jótékonysági akcióban 18 nap alatt 1,2 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze több mint 600 rászoruló családnak és az adományozóknak köszönhetően 260 gyermeknek 30 kartondoboznyi ajándék került a Cseppkő Gyermekotthoni Központ karácsonyfája alá - közölték a szervezők az MTI-vel.

Országos és helyi összefogásból is érkeztek nagylelkű céges adományok. Említésre méltó a több tonna burgonya és hagyma, amelyet a többi adománnyal együtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményei és csoportjai a Közép-Magyarországi Régió területén még karácsony előtt adnak át a rászorulóknak.

A Cseppkő Gyermekotthon lakóinak a Millenáris park dolgozói személyesen vitték el az összegyűlt játékokat és tisztálkodó szereket.

A gyerekek önzetlenül ajándékoztak, akár saját játékaikról lemondva kisautó- és labda gyűjteményt, babákat, mogyorókrémet, csokoládét vittek be az AdományParkba - olvasható a közleményben.

A Millenáris AdományPark első jótékonysági gyűjtésének a Nemzeti Táncszínház előtere adott otthont. Az akciót a Millenáris park koordinátorai és önkéntesei vezényelték le 3 héten keresztül, a hét minden napján. A kialakult pandémiás helyzet miatt az átadás érintésmentesen zajlott, valamint minden nap végén megtörtént az adományok UV-sterilizálása.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rekordot döntött a Mikulásgyár gyűjtése
  Közel 185 millió forint értékű felajánlás gyűlt össze a Jónak lenni jó! műsorban
  Idén nem egy, hanem 24 MikulásGyár lesz!
  Adomány a Bridgestone-tól
  P&G: több mint 150 raklap termékadomány
  A Mary Kay kézfertőtlenítőt gyárt és adományoz
  Informatikai eszközöket adományoz egy gyermekotthonnak a Budapest Airport
  Campus Fesztivál: hétmilliós adomány

További hírek ebben a kategóriában

Húsmentes lesz a Volkswagen közp...
Különleges, fenntartható működés...
Fenntartható lean szemléletmód
A BorsodChem elnyerte az EcoVadi...