Hírek
22800 hír az adatbázisban
Vágódeszka késsel, egy igazi különlegesség (x)
Marketinginfo.hu - 2020-12-21 07:37
Kereskedelem

Ha megkérdezünk egy háziasszonyt, hol tölti idejének legnagyobb részét, ha otthon tartózkodik, nagy valószínűséggel a konyha lesz a válasz.

A családi fészek egyik meghatározó helyisége a konyha, ahol finom fogások, az egész családot összehozó különlegességek készülnek. Aki szeret főzni, annak a lelke is benne van egy-egy elkészített ételben, és amit szívvel-lélekkel alkotunk, annak az íze is finomabb.

Ahhoz, hogy finom falatok kerülhessenek nap mint nap az asztalra, megbízható és minőségileg is kiváló segédeszközökkel érdemes dolgozni.

Egy különleges vágódeszka késsel vitathatatlanul ilyen terméknek minősül.

Vágódeszka késsel

Minden háziasszony használ vágódeszkát, de ilyen vágódeszka nincs minden háztartásban. Ha sokat tevékenykedik a konyhában, bizonyára ismerős az a helyzet, amikor a használni kívánt kés épp a mosogatógépben áll piszkosan, vagy elmosásra vár a mosogatóban. Bosszantó tud lenni, ha gyorsan szükség van rá, de épp nincs kéznél a munkálatokhoz szükséges eszköz.

Léteznek azonban olyan vágódeszkák, melyek belseje úgy van kialakítva, hogy tárolható bennük a kés. Így mindig kéznél van.

Ajándéknak is tökéletes, ráadásul a konyhát is díszítheti vele, amikor épp nincs használatban, mert ezek a termékek általában kézzel készített egyedi darabok, melyek nagyon mutatósak tudnak lenni.

A teljesség igénye

A konyhában általában külön vágódeszkát használunk a húsokhoz, a zöldségekhez és gyümölcsökhöz, a pékárukhoz. Már csak higiéniai okokból sem célszerű keverni a különböző élelmiszerekhez használt tárgyakat. Erre is gondoltak a gyártók, ugyanis eltérő méretezésben lehet kapni késsel felszerelt vágódeszkákat, így nem csak dizájn alapján, hanem méret szerint is megkülönböztethetők a termékek.

Többen forgalmaznak késes vágódeszkákat, de ha ajánlhatunk egyet, akkor ezek a Fajándékok kézzel készített, egyedi vágódeszkái.

A minőség mellett a dizájn is igen különleges, érdemes ellátogatni a weblapra és szétnézni a széles kínálatukban.

Fából készült ajándékok

A vágódeszkákon túl különféle egyéb használati és dekorációs tárgyat találunk a hazai piacon. Nagy hagyománya van a fából készült tárgyaknak, mert nem csupán esztétikusak, hanem megfelelő kezelés mellett időtállók, és nagyon jól dekorálható velük a ház minden pontja.

A konyhában például szépen tud mutatni egy különleges edényalátét, a falon egy kézzel készített Magyarország óra, a hálószobában egy egyedi gyártású falikép, az asztalon fatörzsből faragott gyertyatartó, a gyerekszobában fa gurulós játékok. A FA-TIME Hungary 1998 óta foglalkozik fatermékek gyártásával, a repertoárjukban számtalan lenyűgöző termék található, amit akár gravírozással is kérhet.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milyen tartozékokat érdemes beszerezni a konyhánkba? (x)
  Letisztult bútorok a harmonikus konyháért (x)
  Okos konyhai eszközök és tippek az ínycsiklandozó ételekért (x)
  Egy kés, ami mindig kéznél van (x)
  Fa vágódeszka, műanyag vágólap – hogyan tisztítható? (x)
  Mire kell figyelni beépíthető sütők és főzőlapok vásárlásakor? (x)
  Ajándék nőknek: rugaszkodj el a sablonoktól! (x)
  Kétezer nevezés érkezett az Alkotó Energia pályázatra
  Fajátékok a Lidl-től karácsonyra
  Fából készült Fat Boy rider
  Ezeket a készülékeket vásárolják a magyarok
  Egészségtudatos a hazai vásárló
  Tüzelőként folytatja az installáció

További hírek ebben a kategóriában

A Notino sikere Magyarországon
Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...