Hírek
23446 hír az adatbázisban
Beszéljünk a mindenre (is) használható prémium számítógépekről! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-12-14 12:57
Digitális

Ön tudja, mik azok a prémium számítógépek? Mindenki másra szeretné használni a számítógépet, és ez így is van rendjén.

De akkor ez azt jelenti, hogy egy öt fős családnak öt számítógépre lesz szüksége, hogy mindenki igénye ki legyen elégítve? Közel sem. Ennél azért jobb a helyzet, olcsóbban, kevesebb gépből is meg lehet oldani azt, hogy mindenki boldog legyen. Ebben a cikkben körüljárjuk a témát, ugyanis egy olykor méltatlanul elhanyagolt számítógéptípusról beszélünk. Lássuk, mi fán terem a prémium számítógép!

Csak a laptop?

Míg 10-15 évvel ezelőtt alapnak számított az asztali PC, addig manapság már nagyon sokan nem is gondolkoznak, csak hordozható számítógépben. Véleményem szerint méltatlanul lett az utóbbi években a háttérbe szorítva az asztali PC.

Persze sok esetben nagyon jól jön, hogy a laptopunkat ide-oda tudjuk mozgatni a lakásban vagy azon kívül. Viszont ha belegondolunk, egy-egy komolyabb munka vagy játék esetén hogyan használjuk? Pont úgy, mint egy asztali számítógépet: fixen egy helyben ülünk vele órákig egy asztalnál. Ekkor sokan azzal érvelnek, hogy olyan jó az ágyban laptopról filmezni. Manapság, amikor már az összes tévé képes pendrive-ról filmet lejátszani, ez elég gyenge érv. És akkor a telefonjainkról még nem is írtam... Épp ezért arra kell inkább koncentrálnunk, hogy hogyan használjuk a számítógépünket, ha hosszan tartó, komolyabb igénybevételnek tesszük ki.

Nagy, mégis megfizethető teljesítmény

A prémium számítógépek több óriási előnnyel bírnak egyes laptopokhoz képest. Rögtön ott van a teljesítményük. Ez alatt magát a számítógépet, annak processzorát, grafikus vezérlőjét és háttértárát is értem, de nem csak ezeket. Ott van még a perifériaként csatlakoztatható monitor is. Ebből olyat veszünk és csatlakoztathatunk a prémium számítógépünkhöz, amilyet csak akarunk. Ez pedig mind gamereknél, mind grafikai, videós, de akár dokumentumkezelős munkáinknál is nagyon fontos szempont lehet. Ha Ön is szeretne egy erős prémium számítógépet, térképezze fel a PCbolt.eu kínálatát!

Nagy előnye még ezeknek a számítógépeknek, hogy a hatalmas teljesítmény mellett megfizethető áron juthatunk hozzájuk. Nem kell egy fél autó árát elkölteni azért, hogy egy jól használható, minőségi számítógéppel legyünk gazdagabbak. Érdemes beruházni egy ilyen eszközre, mely az egész család igényeit ki tudja elégíteni.

Bővíthetőség

Még nem is beszéltünk egy óriási előnyéről a legtöbb laptoppal szemben: a bővíthetőségről. Ez alatt értem azt, hogy pl. további RAM-mal, merevlemezzel, videókártyával is felturbózhatjuk prémium számítógépünket. Vagy ha később már úgy gondoljuk, hogy még erősebb gépre lesz szükségünk, a teljes alaplap plusz processzor kombó is cserélhető. Mindez úgy, hogy közben minden más marad. Most már látja Ön is, hogy megéri prémium számítógépben gondolkozni.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Asztali gépet vásárolnál? (x)
  Mi mindenre jelenthet megoldást egy használt számítógép? (x)
  A magyar álláspiacot már az okostelefonok dominálják
  Egy hasznos társ a mindennapokban
  Csökkent a PC-k eladása
  A Scania számítógépes játékban
  Kiszorítják a kisebb PC-márkákat a nagyok
  A mobilhirdetések a PC-s vásárlásokra is hatással vannak
  Megállt a PC-eladások csökkenése
  Idén rekord- visszaesés lesz a PC-piacon

További hírek ebben a kategóriában

Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...