Hírek
22515 hír az adatbázisban
Hosszútávú együttműködést kötött a TheVR és a HELL
Marketinginfo.hu - 2020-11-25 10:03
PR

Magyarország legnépszerűbb streamer csapatával kötött stratégiai együttműködést a HELL ENERGY. A debreceni csapat az idei évtől HELL-es szponzoráltként gyártja tovább a tartalmakat.

Hosszú tárgyalássorozatot követően, a HELL ENERGY Magyarország Kft. stratégiai együttműködést kötött hazánk legnépszerűbb streamer csapatával, a TheVR-al. A három fős csapatot senkinek sem kell bemutatnunk itthon, hiszen a VR-os srácok megkerülhetetlen szereplői a hazai gamer társadalomnak.

A fő csatornájuk 2013-ban indult YouTube-on, amely jelenleg több, mint 1000 videóval és 720.000 követővel rendelkezik. A következő évben hozták létre második csatornájukat, a TheVR Tech-et, amely már meghaladta a 350 ezres feliratkozó számot is, és megközelítőleg havi 2 millió megtekintést ér el.

2016-ban döntöttek úgy, hogy a Twitch felületén folytatják streamer pályafutásukat. A hétköznapjaik szerves részét képezik a reggeli adások (Happy Hour), amelyeket a délutáni streamek követnek. A Twitch csatornájuk hazánkban jelenleg a legtöbb követővel (420.000) rendelkezik és az élő adásaikat átlagosan 3000 emberi nézi egyidejűleg.

"Elképesztő eredményt értünk el azzal, hogy már az idei évtől sorainkban tudhatjuk a TheVR csapatát. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mekkora eredmény ez vállalatunk számára, hiszen a szándékaink eddig is komolyak voltak a gamer társadalom irányában, azonban ezzel a lépéssel bekerültünk a szűk elitbe." - mondta Schmidt Krisztián, a HELL kreatív marketingigazgatója.

"Régóta keresünk olyan lifestyle szponzort a csatornánkra, akik hasonlóan gondolkoznak, mint mi. A HELL ENERGY többször is felmerült az évek során, de mikor legutóbb meghívtak minket magukhoz, és bemutatták a cég működését, illetve azokat az elveket, melyek alapján dolgoznak nap mint nap, akkor úgy éreztük, hogy ezzel mi is tudunk azonosulni, ráadásul egy 100%-ban magyar cégről van szó, amely igen komoly tényező számunkra. Megtudtuk, hogy a HELL terjeszkedni szeretne a magyar gamer piacon, és nem is gondoltuk volna, hogy ennyire izgalmas projektet fognak nekünk felvázolni a jövőt illetően. A részletekről még sajnos nem beszélhetünk, de annyit elárulhatunk, hogy a következő években a HELL egy nagyon komoly része lesz a hazai gamer piacnak." - nyilatkozta a TheVR csapata.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Bereznay Dani a HELL csapatában folytatja
  Tatán építene ötcsillagos szállodát a Hell Energy csoport
  Több mint 29 milliárd forinthoz jutott a Hell Energy
  Az árbevétel növekedésére számít az idén a Hell Energy
  Italdoboz-gyárat adott át a Hell cégcsoport
  Új energiaitallal debütál a Hell
  MagyarBrands díjas a Hell
  Téli ízek a HELL ENERGY-nél
  Új image-film a Hell Energy-től

További hírek ebben a kategóriában

Az ideális autórádió vagy hifi k...
Szakértői tippek a vályogozáshoz...
Hogyan számítsa ki a szükséges s...
Megmutatjuk az RGB LED panelek h...